Sveic sakoptākos namus dažādos Liepājas mikrorajonos 2022.gada 16.septembris. Ziņas

Sveic sakoptākos namus dažādos Liepājas mikrorajonos 2022.gada 16.septembris.

Pirmdiena, 19 septembrī, 2022

Piektdien, 16. septembrī, ikgadējā pašvaldības rīkotajā konkursā “Sakoptākais nams” apbalvoti desmit šī gada laureāti no dažādiem pilsētas mikrorajoniem – septiņas privātmājas, divi uzņēmumi un viena daudzdzīvokļu māja.

Kopumā 2022. gada konkursa izvērtēšanā tika izvirzīti 68 īpašumi, kurus pieteica gan paši īpašnieki, gan arī kaimiņi vai garāmgājēji, kā arī konkursa žūrijas locekļi, kuri apbraukāja visus pilsētas mikrorajonus, meklējot iespējamos pretendentus uz sakoptākā nama titulu. Pēcāk no kopējā saraksta tika atlasīti 34 īpašumi, kurus žūrija apbrauca apskatīt klātienē, katru namu un tā apkārtējo teritoriju individuāli vērtējot 10 ballu sistēmā. Pēc vērtējuma apkopojuma balvai “Sakoptākais nams 2022” izvirzītas desmit ēkas.

“Ne velti ir teiciens – sakārtota vide ir sakārtots cilvēks! Šodien, viesojoties pie konkursa “Sakoptākais nams” laureātiem, par to vēlreiz pārliecinājos. Sakoptie nami un pagalmi rada patīkamāku ikdienu un prieku ne vien pašiem saimniekiem, bet arī mums visiem liepājniekiem. Liels paldies čaklajiem namu īpašniekiem, kas ar neatlaidīgu ikdienas darbu rūpējas par mūsu visu labsajūtu un ar savu piemēru kalpo par iedvesmu līdzcilvēkiem!” sveicot sakoptāko namu īpašniekus, sacīja Liepājas valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē