Kā pabeigt remontu?! Remonts

Kā pabeigt remontu?!

Pirmdiena, 14 novembrī, 2016

    Remonts dzīvoklī kā viesuļvētrs – aizslauc visu no savām vietām un piespiež īpašniekus dzīvot praktiski uz koferiem. Mēbeles ir pārvietotas vai iznestas, lietas ir izskaisītas, nolīmētas tapetes.....nepatīkams attēls.

Ilgi dzīvot tādos apstākļos ir grūti, un agrāk vai vēlāk jūsu pacietībai pienāks gāls. Gribas atrāk visam tam pielikt punktu, bet ir nepiecešams izdarīt visu pareizi, lai visam jūsu pulem būtu jēga.

Padomājiet, kādā veidā jūs gribētu redzēt savu dzīvokli bez remonta, vai jūs nepiecešams  kvalitatīvs remonts vai varāt pieļaut kādas nepilnības.

Ja jūsu prasības nav tik stingras, pieņemiet lēmumu ģimenes padomē, kādus ieplānotus sarežģītus apdares veidus jūs varēsiet aizstāt ar vienkaršākiem apdares veidiem. Paņemiet visu savās rokās. Cerēt jūs varāt tikai uz sevi – organizējiet visu pats.

Paņemiet kredītu, aizbrauciet uz veikalu vai pasūtiet visu nepiecešāmo  internetveikalā.  Piezvaniet draugiem uz brīvdienam un kopā jus visu varēsiet paspēt pāris dienu laikā.  

Ja prasības ir palikušas augstā līmenī, un draugi nepalīdzēs, uzaiciniet remontdarbu meistarus. Izvēlieties meistarus ar labam rekomendacijām, jā daļa no remonta jau ir padarīta, viņu pakalpojumi nebūs pārāk dārgi.

Sastādiet līgumu ar noradīto darba termiņu ,  darba veidiem un izmaksām, tostarp punktu par sodiem – kavējumu gadījumā. Tā jūs zināsiet kad remonts būs pabeigts un varēsiet plānot savu dzīvī atjaunotā dzīvoklī.

Ja jūs dzīvojiet savā mājā, nebrīnīties par pastāvīgu remontu. Sajā gadījumā remonts – nerimstoša vēlme padarīt visu izcili, kas nekad nebeigsies. 

Sapratiet to un samierināties, vienkārši jāuztur kārtība istabās, kur remonts laicīgi apturēts un vienkārši baudiet dzīvi. Neskatoties uz vēlmi pabeigt visu pēc iespējas atrāk, nemēģiniet mainīt darbības secību un tehnoloģiju.

Obligāti pabeidziet visus darbus ar elektrovadiem pirms sākt apkures sistēmas nomaiņu vai krāsošānas darbus, un tapetes līmejiet pēc logu uzstadīšānas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē