Vēlos atjaunot čuguna vannu. Kā labāk  darīt pašam vai uzticēties speciālistiem? Remonts

Vēlos atjaunot čuguna vannu. Kā labāk darīt pašam vai uzticēties speciālistiem?

Trešdiena, 29 novembrī, 2023

Uzņēmuma “vannurestauracija.lv” speciālisti skaidro, ka viens no risinājumiem ir šķidrā ielejamā akrila metode, kas apvieno gatavu akrila ieliktņu un emaljas uzklāšanas priekšrocības. Ar šķidro akrilu tiek restaurētas visu veidu – čuguna, metāla, akmens, akrila – vannas, kā arī duškabīņu paletes un izlietnes.

Šķidrā akrila masa sastāv no cietinātāja un akrila. Materiāls ir izturīgs pret triecieniem, nodilumu, ekoloģisks, izturīgs pret baktērijām, mehānisko un ķīmisko iedarbību, vanna neslīd. Tam piemīt izcila spēja izplūst, tādējādi nodrošinot vienotu pārklājumu, likvidējot dažādus defektus – sīkus caurumiņus, plaisas, nelīdzenumus.
Šķidro akrilu var izmantot jebkurai vannai, pat nestandarta variantam (sēdvannām, t.s. Staļina vannām un citām), tāpat nav nepieciešams demontēt flīzes, mainīt sifonu vai īpaši sagatavot vannu. Akrila šķidrums izplūst un cieši pieguļ virsmai, neatstājot brīvu vietu starp jauno un veco virsmu, arī vannas izmērs neizmainās, kā tas notiek, liekot gatavu akrila ieliktni.
Čuguna vai metāla vannas restaurācija Rīgā izmaksā ap 230-250 eiro, akrila vai akmens masas vannas atjaunošana – līdz 300 eiro.

Vannu Restaurācija @vannurestauracijalv
https://www.m.buvbaze.lv/vannurestauracijalv/
1 gads 4 mēneši 8 dienu portālā
Bija online 28 novembrī 22:02
Meklētājs būvniecības nozarē