Segas un spilveni kvalitatīvam naktsmieram - antialerģiski un viegli kopjami materiāli Komercinformācija

Segas un spilveni kvalitatīvam naktsmieram - antialerģiski un viegli kopjami materiāli

Piektdiena, 16 februārī, 2018

Segas un spilveni no inovatīviem materiāliem - viegli kopjami un antialerģiski

Piemērotai segai un spilvenam ir liela nozīme kvalitatīva miega nodrošināšanai. Tieši tāpēc Delux Dreams piedāvā plašu segu un spilvenu klāstu ar dažādiem pildījumiem un apdares materiāliem, lai apmierinātu jekuras vēlmes.

Mūsu produkti ir izgatavoti noinovatīviem materiāliem, kas ir antialerģiski un elpojoši, kā arī viegli kopjami. Savu produktu ražošanā neizmantojam dzīvniekus.


Segu un spilvenu pildījumos tiek izmantoti tādi materiāli kā HCS šķiedra, tencel šķiedra, airella šķiedra, viscoelastic putu šķiedra, poliestera mikrofibra, Foss materiāls.

Tencel šķiedrai ir augu valsts izcelsme, pārstrādājot eikalipta koksni, un to ražošanas process ir videi draudzīgs. Jaunās paaudzes materiāls tencel uzsūc lieko mitrumu 50% vairāk nekā kokvilna un nodrošina ātru tā iztvaikošanu gaisā. Šī mijiedarbība ir galvenā tencel īpašība, kas nodrošina sausu un svaigu gulēšanas vidi. Tencel izmantošana ir ļoti daudzpusīga –šķiedras var iestrādāt jebkurā materiālā – segās, spilvenos, matračos, kā arī gultas veļā – raupjas auduma šķiedras padarot gludas un patīkamas pieskārieniem.


Apdares materiāla izgatavošanā Delux Dreams izmanto kokvilnu, kokvilnas satīnu, lyocell satīnu, poliesteru.

Lyocell ir produkts no jaunās paaudzes, videi draudzīgas un hipoalerģiskas šķiedras, kuru ražošana nav videi un dabai kaitīga. Tā tiek iegūta pārstrādājot koksnes celulozi. Audums ir mīksts, elegants un spīdīgs kā zīds. Pēc taustes tam ir gluda un vienmērīga struktūra. Labas termoregulējošas īpašības, elpo, veicina gaisa caurlaidību, uzsūc un izvada mitrumu labāk kā kokvilna un zīds. Pateicoties lyocell šķiedras bakteriālajām īpašībām tā ierobežo baktēriju un putekļu ērcīšu vairošanos, ir antialerģiska šķiedra. Lyocell šķiedrai piemīt augsta nodilumizturība gan sausā, gan mitrā stāvoklī, tā neelektrizējas.



Delux Dreams Daunlux segas un spilveni ir izgatavoti no inovatīva, patentēta materiāla Luxfill, kas ir vieglāks, gaisīgāks un mīkstāks kā dūnas. Produkti nezaudē savas īpašības visu lietošanas laiku.

Daunlux pildījums:
• Inovatīvs īpaši smalkas mikrofibras un plēkšņu pildījums;
• Mīkstāks un vieglāks kā dūnas;
• Darināts bez vardarbības pret dzīvniekiem;
• Saglabā savu formu;
• Elastīgs;
• Elpojošs;
• Bez putekļu ērcītēm;
• Antialerģisks;
• Var mazgāt 60°C


Delux Dreams piedāvā arī ortopēdiskos spilvenus, kas reaģē uz siltumu un dažu minūšu laikā ieņem atbilstošo jūsu kakla un galvas formu, nodrošinot kaklam optimālu atbalstu. Spilvena pildījums ir atsevišķi noslēgts, un ārējo apvalku drīkst noņemt un mazgāt 40 °C temperatūrā.

Īpašu sajūtu cienītājiem Delux Dreams piedāvā aromterapijas spilvenu Air Wellness, kura mikrošķiedru pildījumam ir pievienotas Alpu ciedru priedes koksnes gaisīgās skaidiņas. Alpu ciedru priede satur ēteriskās eļļas, kas jau 18. gadsimtā Alpos tika izmantotas ārstnieciskiem mērķiem. Zinātniski ir pierādīts, ka aromāts, kas izdalās no Alpu ciedru priedes, miega laikā palēnina gulētāja sirdsdarbību. Pateicoties tam, uzlabojas miegs un cilvēks ātrāk atkopjas no ikdienas stresa. Mitruma uzkrāšanos novērš 3D tīkls, kas nodrošina brīvu gaisa cirkulāciju.


Ienāc Delux Dreams salonā un izvēlies sev piemērotāko kvalitatīvam naktsmieram.

Uzzini vairāk:
https://www.delux.ee/lv/product-category/matraci/
Delux Dreams profils portālā: https://www.m.buvbaze.lv/lv/deluxdreamslv/

Iegādāties varat mūsu veikalā:
Lāčplēša iela 20ARīga, LatvijaLV-1011
+371 67650146

Kvalitatīvs naktsmiers lieliskai dzīvei!

Kristīne Muižniece @kristinedelux
https://www.m.buvbaze.lv/kristinedelux/
6 gadu 2 mēneši 19 dienu portālā
Bija online 17 jūlijā 10:51
Meklētājs būvniecības nozarē