Tikai līdz februāra beigām Delux Dreams divguļamā gulta 999,- EUR iepriekš 1900,- Komercinformācija

Tikai līdz februāra beigām Delux Dreams divguļamā gulta 999,- EUR iepriekš 1900,-

Trešdiena, 21 februārī, 2018

Kontinentālās gultas komplekts Miku 180x200cm vai 160x200cm ar Akkala galvgali par 999,- EUR (iepriekš 1900,- EUR). Komplektā ietilpst gulta, matracis, virsmatracis un galvgalis.

Pasūtot gultas komplektu ir iespēja izvēlēties audumu, krāsu, kā arī matrača stingrības līmeni. Gultas izgatavošanas laiks ir 3-4 nedēļas. 

Kontinentalā gulta sastāv no divām taisnstūrveida daļām: gultas daļas (21 cm) ar pakotām atsperēm un matrača (17 cm) ar 7 zonu pakotām atsperēm, virsmatrača un galvgaļa. Gultas ir savstarpēji stingri savienotas ar īpašu stiprinājumu. Gultas daļas koka rāmī ir ievietotas pakotas atsperes.


Ķermeņa atbalstu nodrošina atsperu sistēma, kas ir iedalīta zonās (galvas un pakauša zona, plecu zona, vidukļa zona, gurnu zona, ceļgalu zona, apakšstilbu zona, pēdu zona). Ķermenis iegrimst matracī, līdz tas sasniedz pareizo atbalsta līmeni. Katra atspere ir iepakota individuālā auduma kabatā.

Pakoto atsperu mijiedarbība nodrošina ķermeņa atbalstu, sadalot svaru vienmērīgi pa visu matraci. Pareiza gulēšanas poza nodrošina komfortablu un kvalitatīvu naktsmieru.

Delux Dreams gultas ir Igaunijas meistaru roku darbs, un tās tiek sakomplektētas sadarbībā ar klientu. Pie mums varēsiet paši noteikt matrača atsperu stingrības līmeni, kā arī izvēlēties atbilstošu audumu.


Uzzini vairāk:https://www.delux.ee/lv/product/miku-2/
Delux Dreams profils portālā: https://www.m.buvbaze.lv/lv/deluxdreamslv/
Iegādāties varat mūsu veikalā:
Lāčplēša iela 20A
Rīga, Latvija
LV-1011
+371 67650146

Kvalitatīvs naktsmiers lieliskai dzīvei!

Lasiet arī:



Kristīne Muižniece @kristinedelux
https://www.m.buvbaze.lv/kristinedelux/
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 17 jūlijā 10:51
Meklētājs būvniecības nozarē