PADOMI Kā izvēleties pareizu matraci Aktuālie padomi

PADOMI Kā izvēleties pareizu matraci

Trešdiena, 14 februārī, 2018

Izvēloties matraci, daudzi uzskata, ka ciets matracis spēj sniegt pilnvērtīgu atbalstu un atbrīvot no muguras sāpēm, taču svarīgi ir izpētīt, kā matracis atbalsta mugurkaulu.

Mēs Delux Dreams uzskatām, ka veselīgam miegam ir divi priekšnosacījumi: muskuļu pilnīga atslābināšanās un pilnīgs mugurkaula atbalsts.

Pētījumi liecina, ka pārāk ciets matracis liek ķermenim pielāgoties virsmai. Delux matračiem ir pretējs efekts – tie pielāgojas Jūsu ķermenim.

Pārāk mīksts matracis liek ķermenim iegrimt tajā kā šūpuļtīklā, izraisot nepareizu mugurkaula izliekumu.


Delux matrači pieņem Jūsu ķermeņa formu, pielāgojoties tai, un sniedz atbalstu mugurkaulam, nesasprindzinot muskuļus. Guļot ķermeņa dabiskajā pozā, Jūs varat baudīt kvalitatīvu naktsmieru un izbaudīt katru dienu.


Ķermeņa atbalstu nodrošina atsperu sistēma, kas ir iedalīta zonās. Ķermenis iegrimst matracī, līdz tas sasniedz pareizo atbalsta līmeni. Katra atspere ir iepakota individuālā auduma kabatā.

Matracis, kas ir pārak ciets, var radīt spiedienu uz atsevišķām ķermeņa daļām, kas izraisa nemierīgu gulēšanu un grozīšanos

Zemāka spiediena atbalsta virsma sadala ķermeņa masu pa lielāku laukumu un neizraisa spiedienu uz atsevišķām ķermeņa daļām. Pareizs matracis, kas atbilst Jūsu ķermenim, nodrošina atbalsu, samazinot spiedienu.
Delux jaunākās ķermeņa atbalsta tehnoloģijas ir izstrādātas kopā ar Japāņu MATSUSHITA Industrial Co., Ltd un sniedz optimālu spiediena sadalījumu pa visu ķermeni, lai Jūsu miegs būtu kvalitatīvs.

Delux Dreams piedāva ne tikai matračus, bet arī kontinentalās gultas, kas nozīmē to, ka pakoto atsperu slānis ir arī gultas daļā. Pakoto atsperu līmeņi var savstarpēji mijiedarboties tikai gadījumā, kad matracis ir novietots taisni uz gultas daļas un starp tiem nav papildus pārklājums/pildījums. Delux augstākās kvalitātes atsperu gultām ir elastīgs auksto putu slānis, kas apņem abus pakoto atsperu līmeņus. Pakoto atsperu mijiedarbība nodrošina ķermeņa atbalstu, sadalot svaru vienmērīgi pa visu matraci. Pareiza gulēšanas poza nodrošina komfrotablu un kvalitatīvu nakstmieru.

Uzzini vairāk:

https://www.delux.ee/lv/product-category/matraci/

Delux Dreams profils portālā: https://www.m.buvbaze.lv/lv/deluxdreamslv/


Iegādāties varat mūsu veikalā:
Lāčplēša iela 20ARīga, LatvijaLV-1011
+371 67650146

Kvalitatīvs naktsmiers lieliskai dzīvei!

Kristīne Muižniece @kristinedelux
https://www.m.buvbaze.lv/kristinedelux/
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 17 jūlijā 10:51
Meklētājs būvniecības nozarē