Kompānijas stāsts: Delux Dreams, gultu un guļamistabas piederumu salons Komercinformācija

Kompānijas stāsts: Delux Dreams, gultu un guļamistabas piederumu salons

Ceturtdiena, 8 februārī, 2018

Delux uzņēmums ir radies no stipras somu ģimenes ar mērķi nodrošināt kvalitatīvu naktsmieru lieliskai dzīvei. Ģimenes galva Göran Sjöholm Delux stāstu sāk ar pārliecību, ka “mēs dzīvojam divas dzīves – vienu naktī, otru dienā. Bez kvalitatīva naktsmiera nav iespējams pilnībā izbaudīt dienu. Mūsu dzīve ir tieši atkarīga no tā, cik labi mēs guļam. Mēs Delux to zinām, tāpēc meklējam veidus, kā ļaut saviem klientiem rast enerģiju, lai izbaudītu katru stundu, ko viņi pavada nomodā – atpūtušies, veselīgi un ar skaidru prātu.”

Katra gulta ir meistaru roku darbs, kurš radīts kopā ar klientu. Klientam ir iespēja izvēlēties gultas dizainu, galvgali, piemeklēt atbilstošāko audumu un krāsu, kā arī ērtāko matraci un virsmatraci.

Delux Dreams salonos var apskatīt ekspozīcijā esošās gultas, kā arī pamēģināt un izvēlēties piemērotāko matrača stingrību un virsmatraci.
Svarīgi ir tas, ka Delux uzņēmumā notiek arī izejvielu ražošana, līdz ar to, katrs produkts ir 100% Delux. Saviem masīvkoka gultu rāmjiem un atsperēm, uzņēmums dod 25 gadu garantiju.

Uzņēmums savus produktus ražo Igaunijā Vīlandē, kur 300 cilvēki, apvienojot modernas tehnoloģijas ar labākajiem materiāliem, rada segas, spilvenus, matračus un gultas.

Papildus gultām, tiek ražoti arī guļamistabas piederumi: segas, spilveni, dekoratīvie pārklāji un dekoratīvie spilveni.


Mūsu produkti ir izgatavoti no inovatīviem materiāliem, kas ir antialerģiski un elpojoši, kā arī viegli kopjami. Savu produktu ražošanā neizmantojam dzīvniekus. Segu un spilvenu pildījumos tiek izmantoti tādi materiāli kā HCS šķiedra, tencel šķiedra, airella šķiedra, viscoelastic putu šķiedra, poliestera mikrofibra, Foss materiāls. Apdares materiāla izgatavošanā tiek izmantota kokvilna, kokvilnas satīns, lyocell satīns, poliesters.

Daunlux segas un spilveni ir izgatavoti no inovatīva, patentēta materiāla Luxfill, kas ir vieglāks, gaisīgāks un mīkstāks kā dūnas. Produkti nezaudē savas īpašības visu lietošanas laiku.



Ģimenes uzņēmums ir veidots balstoties uz rūpēm, ģimeniskumu un piederības sajūtu. Šīs vērtības ir arī pamats Delux zīmolam. Delux veiksmes noslēpums ir ģimene un tās sapņu piepildīšana. Kā mēdz teikt Görans: “Delux ir mūsu stāsts.” Viņš vēlas, lai katrs Delux produkts izstaro viņa ģimenes siltumu.
Delux parūpēsies par Jūsu naktsmieru, lai Jūs varētu lieliski baudīt dzīvi.


Mūsu produktus ir iecīnījuši ne tikai klienti lietošanai mājas apstākļos, bet sadarbojamies arī ar viesnīcām.

Gaidīsim Jūs mūsu salonā Lāčplēša ielā 20a, Rīgā.

Uzzini vairāk:https://www.delux.ee/lv/product/miku-2/
Delux Dreams profils portālā: https://www.m.buvbaze.lv/lv/deluxdreamslv/
+371 67650146

Kvalitatīvs naktsmiers lieliskai dzīvei!

Kristīne Muižniece @kristinedelux
https://www.m.buvbaze.lv/kristinedelux/
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 17 jūlijā 10:51
Meklētājs būvniecības nozarē