Dabas motīvs interjerā Актуальные советы
Фото: dzivenotiek.lv

Dabas motīvs interjerā

Четверг, 29 июня, 2017

Mūsdienu cilvēka saspringtais dzīves ritms mums neļauj veltīt pietiekami daudz laika atpūtai, mieram un relaksācijai.

Izvēlies koka elementus

Koks ir visvieglāk iekļaujamais materiāls mājas interjerā. Izvēloties atbilstošus dekorus, ar tā palīdzību iespējams radīt luksusa, lauku, kantri vai vidusjūras stilā ieturētu atmosfēru. Koka izmantošana interjerā noteikti nesīs vēlamo rezultātu, tomēr izvairies no pārāk uzkrītošiem koka dekoriem.

Izmanto dabīgo akmeni

Dabīgo akmeņu izmantošana interjerā radīs interesanta un ļoti pievilcīga mājokļa iespaidu. Tos ir viegli kombinēt ar gandrīz visiem stiliem, jāizvēlas tikai īstais izmantošanas veids. Akmens skulptūras un smalka kaluma figūras parūpēsies par vieglu elegances pieskārienu, taču akmeni iespējams izmantot arī krietni vien praktiskākiem mērķiem, piemēram, sienām, kāpnēm, grīdām un virtuves virsmām. Akmeņu izmantošana dažādos toņos interjeram piešķirs dinamiku.

Atvēli vietu telpaugiem

Interjerā vienmēr ieteicams izmantot telpaugus. Tie ir ne tikai estētiski pievilcīgi, bet arī attīra gaisu un mazina nemiera sajūtu. Tā vietā, lai izmantotu vecmodīgus puķu podus, izveido vertikālo dārzu vai iegādājies interesantas formas terārijus.

Ienes mājā dzīvību

Augi ir dzīvības forma, kas piepilda mājokli ar spēcīgu enerģiju, taču tas nav vienīgais veids šāda efekta radīšanai. Papildini interjeru ar skaistu dekoratīvo akvāriju, īpaši pievēršot uzmanību augsnes, augu, dekorāciju un apgaismojuma izvēlei. Taču, pirms ielaid akvārijā zivtiņas, nogaidi vismaz divas nedēļas, lai augi paspētu kārtīgi iesakņoties.

Ielaid saules gaismu

Saule ir labākais iespējamais gaismas avots, jo tā ir patīkama acīm, uzlabo noskaņojumu un turklāt neko nemaksā. Ja mājā ir maz logu, vai tie ir ļoti mazi, parūpējies, lai tos neaizsegtu biezi aizkari un smagnējas žalūzijas. Tā vietā izvēlies plānus, gaisīgus aizkarus ar lielu gaismas caurlaidību.

Источник: dzivenotiek.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 16 часов назад
Строительный поисковик