Īsta akrila kolekcija no Kronospan.  Acrylic Gloss un Acrylic Matt. Būvniecība

Īsta akrila kolekcija no Kronospan. Acrylic Gloss un Acrylic Matt.

Otrdiena, 30 jūnijā, 2020

Interjera iekārtojuma pamatā ir tā funkcionalitāte un praktiskums. Taču vērtīgi ir pazināties, ka vienlīdz svarīgi ir padomāt par interjera un mēbeļu pievienoto vērtību – par sajūtam, ko tās rada un kā liek justies konkrētajā telpā. Izvēloties mēbeles un iekārtojot telpu ap sevi, mēs prezentējam savu iekšējo pasauli. Kronospan ir radījis īsta akrila kolekciju, lai interjera dizainu būtu iespējams veidot jo īpaši elegantu, izsmalcinātu un izteiktā avandgarda manierē.

Īsta akrila plātnes ir piemērotas mēbeļu fasādēm, kā arī sienas paneļu, bīdāmo durvju un akcenta elementu ražošanā. Kolekcijā ir iekļauti seši dekori, kas ir pieejami izcilā kvalitātē – izteikti dzidrā, glancētā tekstūrā (Acrylic Gloss) un īpaši matētā, samtainā tekstūrā (Acrylic Matt). Dekori ir balstīti uz 17 mm biezas MDF plātnes, kas nodrošina izcilu materiāla stabilitāti un noturību pret triecienu un intensīvu lietošanu. Akrila slānis ir pārklāts ar aizsargslāni (TopX), kas padara virsmu noturīgu pret skrāpējumiem un UV staru izraisīto ietekmi. 

 

Acrylic Gloss

Akrila dekori glancētajā tekstūrā nozīmē virsmas gludumu un gaismas atspīdumu jaunā, augstākā kvalitātē. Virsma ir gluda kā ledus, tā atstaro gaismu un tajā ir iespējams redzēt savu atspulgu kā spogulī. Šie elegantie akrila dekori izceļas ne tikai ar savu estētisko sniegumu, bet arī ar augstu virsmas kvalitāti un izturību. Izsmalcinātā akrila virsma ir īpaši izturīga pret skrāpējumiem, tāpēc nav jāuztraucas, virsmu aktīvi lietot un saskrāpēt ar sadzīviskiem priekšmetiem. Zīmīgi, ka mēbeles un fasādes no akrila plātnēm ir arī noturīgas pret sadzīves ķīmiju, tāpēc nav jābaidās uz virsmas netīšām ilgstoši atstāt pat ļoti spēcīgas ķīmiskas vietas. 

 

Acrylic Matt

Akrila dekori matētajā tekstūrā sniedz vēl nebijušu izskatu un interjera dizaina iespējas. Virsma ir maiga, samtaina ne tikai vizuāli, bet arī uz pieskārienu. Fasādes un mēbeles, kas veidotas no matētā akrila plātnēm, ir gaumīgas, elegantas un absolūta mūsdienu interjera dizaina  tendence. Matētas virsmas ir priekš izteiktiem avandgarda un elegances cienītājiem; tās spēj pārsteigt un aizraut pat ļoti pieredzējušus dizainerus. Klienti augstu novērtē un ir pārsteigti par virsmas pret pirkstu nospiedumu īpašībām (anti-fingerprint properties). Tas nozīmē, ka matētā virsma bez pēdām atgrūž taukus un netīrumus, kas mēdz būt uz rokām. Pat eļļa nespēj sasmērēt virsmu un tā joprojām izskatās kā jauna. 

 

Dekori:

White. Nerimstoša klasika ir iekļaut interjerā baltos toņus – tie ir vienmēr eleganti un morāli nenoveco. Kolekcijā izmantotais baltai tonis ir maigs un ieturēts, lai glancētā akrila virsma neliktos pārāk uzmācīgi spilgta. Baltā akrila mēbeles lieliski saskan kopā ar marmora un akmens virsmām un maigiem koka dekoriem.

Black. Dekors ar izteikti dziļu krāsu, kas izstaro nopietnību un izsmalcinātību. Elegants dekors, kas interjeru padara jo īpaši mistisku un futūristiski. Perfekts kombinācijām ar metāliskiem elementiem un spēcīgiem koka dekoriem. 

Ivory. Interjers veidots no ziloņkaula toņiem iedveš mieru un nosvērtību. Šis ir piemērots sajūtu ziņā vairāk siltākiem un mājīgākiem projektiem. Piemērots kombinācijām ar maigiem, gaišiem koka dekoriem. 

Satin. Absolūts bestsellers un mūsdienu interjera dizaina tendence. Šī ir ultramoderna krāsa, kas piestāv visam – izteiksmīgam marmoram, izaicinošiem metāliem, tumšiem akmens dekoriem un izteiksmīgam kokam. 

Latte.  Šis ir tonis, kas ir vairāk piemērots koka dekoru akcentēšanai. Izteikti dabīgs, zemes tonis, kas interjeru spēj padarīt organisku un relaksētu. 

Cobalt grey – Tumšs betona un akmens tonis, kas ir jo īpaši ekstravagants un drosmīgs. Piemērots, lai radītu urbānās vides noskaņas telpā, kas ir kļuvis par mūsdienu klasikas toni un ir iekarojis vietu kā privātās, tā arī publiskās telpās. Īpaši piemērots tiem, kas vēlās tumšas mēbeles, taču mazliet baidās no pilnībā melna iekārtojuma.








Meklētājs būvniecības nozarē