Elemental Business Centre noslēdzis sadarbības līgumu ar hibrīda kopstrādes telpu zīmolu Spaces Ziņas

Elemental Business Centre noslēdzis sadarbības līgumu ar hibrīda kopstrādes telpu zīmolu Spaces

Piektdiena, 7 aprīlī, 2023

Skanstes rajonā topošais biroju ēku komplekss "Elemental Business Centre" parakstījis sadarbības līgumu ar starptautiskā holdinga "IWG" hibrīda kopstrādes telpu zīmolu "Spaces". Iznomāto telpu kopējā platība būs 2300 m2, un tās aizņems vienas "Elemental Business Centre" ēkas divus stāvus.

"Elemental Business Centre" pārdošanas vadītājs Imants Krēsliņš stāsta, ka "Spaces" koplietošanas telpas plānots atvērt jau šā gada beigās.

"Līdz ar mainīgajiem darba modeļiem, mainās arī biroju loma, kā rezultātā kopstrādes jeb co-working telpas pēdējos gados kļuvušas arvien aktuālākas. Jau uzsākot biroju kompleksa būvniecību, paredzējām, ka viens no mūsu piedāvājumiem būs tieši kopstrādes telpu noma, tāpēc esam lepni par noslēgto līgumu ar "Spaces". Tas, ka starptautiski atzīts zīmols pieņem lēmumu nomāt telpas pie mums, ir apliecinājums, ka esam novērtēti kā vieni no vadošajiem biroju telpu iznomātājiem Rīgā," norāda I. Krēsliņš.

"IWG" piedāvātās kopstrādes telpas pieejamas arī "Elemental Business Centre" attīstītāja "Kapitel" citos projektos Tallinā un Prāgā.

Hibrīda kopstrādes telpu zīmola "Spaces" pārstāvji norāda, ka zīmols paplašina savu pieejamību Rīgā, izvēloties nomāt premium klases biroja telpas ar augstākajiem energoefektivitātes un ilgtspējības standartiem.

""IWG" izvēlējās "Elemental Business Centre" kā otro "Spaces" vietu Rīgā divu faktoru dēļ: pirmkārt, mums ir veiksmīga sadarbība citās valstīs un "Kapitel" ir ilggadējs, labs un uzticams partneris. Un, otrkārt, kas ir ne mazāk svarīgi, tieši šī projekta unikalitātes dēļ. "IWG" pievērš arvien lielāku uzmanību vides, sociālajiem un pārvaldības (ESG) jautājumiem, dabai draudzīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, un, ņemot vērā visus šos faktorus, "Elemental Business Centre" atbilst mūsu vīzijai par biroju telpu nākotni. Esmu pārliecināta, ka "Spaces" klienti novērtēs mūsu ievērotos ESG principus un priekšrocības - gan ētiskas, gan finansiālas -, kuras varēs iegūt "Spaces" telpās "Elemental Business Centre"," stāsta Jekaterīna Kosmačeva, "IWG" vadītāja Baltijā, Gruzijā un Baltkrievijā.

"Elemental Business Centre" biroja ēku kompleksu plānots nodot ekspluatācijā šā gada rudenī.

Par Elemental:

"Elemental Business Centre" ir biroju nomas projekts Skanstes ielā 25, Rīgā, ar 21 000 m2 iznomājamo platību divās ēkās. Projekts pašlaik atrodas būvniecības stadijā, un ēkas tiks nodotas ekspluatācijā šī gada rudenī. Projekts ir ceļā uz BREEAM Outstanding novērtējuma saņemšanu, tādējādi kļūstot par pirmo ēku Latvijā ar augstāko iespējamo novērtējumu. Būvniecībā tiek izmantoti energopāļi, kas nodrošinās līdz pat 72% no ēkas apkures un dzesēšanas vajadzībām, būtiski samazinot nomnieku komunālo pakalpojumu izmaksas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 24 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē