Ērts un ātrs mantu uzglabāšanas pakalpojums Rīgā Aktuālie padomi

Ērts un ātrs mantu uzglabāšanas pakalpojums Rīgā

Otrdiena, 18 oktobrī, 2022

Daudzdzīvokļu namu rajonos bieži novērojama šāda aina: uz balkoniem un lodžijām tiek glabātas vecas, nevajadzīgas lietas, velosipēdi, sezonas sporta inventārs, dažādas kastes un pat mēbeles. Šāds uzglabāšanas veids šķiet viens no pašsaprotamākajiem risinājumiem, jo lietas ir kaut kur jāglabā, un šaurā dzīvoklī, visticamāk, nav citas vietas.

 

Dzīve guļamrajonā nenozīmē atteikties no saviem hobijiem un aktīvās atpūtas, kaut arī tam nepieciešams inventārs! Pats labākais risinājums, kas ļauj neaizkraut dzīvojamo telpu, bet vienlaikus piekļūt nepieciešamajām lietām, ir "self-storage" tipa uzglabāšanas boksa noma, ko piedāvā uzņēmums NOLIKTAVA1 mantu uzglabāšanai mājas tuvumā.


NOLIKTAVA1 specializējas uz personīgo mantu uzglabāšanas pakalpojumu sniegšanā visā Rīgā kā fiziskām, tā juridiskām personām. Boksi ir pieejami 10 adresēs 8 rajonos: Centrs, Purvciems, Pļavnieki, Teika, Krasta rajons, Zolitūde, Imanta un Ziepniekkalns. Izmēri svārstās no 1,5 m2 līdz 30 m2 , bet izvēlēties pareizo izmēru, starp citu, jums palīdzēs atsaucīgi un draudzīgi menedžeri

Pateicoties bagātīgajai pieredzei, kas uzkrāta uzņēmuma četru gadu pastāvēšanas laikā, viņu komanda izceļ galvenos uzglabāšanas boksu izmantošanas gadījumus:

  1. Atbrīvot vietu dzīvoklī (uz balkona un koridorā);
  2. Uzglabāt sezonālas mantas: velosipēdu, riepas, motociklu;
  3. Veicot dzīvokļa/mājas remontdarbus, nesabojājot mēbeles.;
  4. Pārceļoties no vienas dzīvesvietas uz citu;
  5. Uzņēmuma preču un iekārtu krājumu noliktava.

Turklāt Latvijas klimats ir nepielūdzams: lietus, sniegs, karstums, migla un pastāvīgs mitrums. Uzglabājot priekšmetus uz balkona, jebkuri vērtīgi priekšmeti ir pakļauti laikapstākļu ietekmei, un pastāv lielāka iespēja, ka tie zaudēs savu vērtību. Skopais maksā divreiz, tāpēc mantu uzglabāšana NOLIKTAVA1 boksos atmaksāsies ļoti ātri, jo boksi ir sausi un hermētiski, mantas tajās var glabāt gadiem ilgi, un tās nezaudē kvalitāti jebkurā gadalaikā! Vēl viena milzīga priekšrocība klientiem ir diennakts piekļuve teritorijai, kuras drošību nodrošina videonovērošana un dzīvā apsardze.


Tātad, kā notiek noliktavas nomas process?
1. Jūs atstājat uzņēmuma mājaslapā pieteikumu, norādot nepieciešamo
izmēru un adresi, vai zvaniet menedžerim pa tālruni +371 25331451.
2. Menedžeris ar jums sazināsies un, ja nepieciešams, palīdzēs jums izvēlēties
izmēru.
3. Jūs parakstīsiet līgumu tikšanās laikā vai arī, neizejot no mājām, pateicoties
ērtajam digitālā līguma pakalpojumam, ko uzņēmums izmanto.
4. Jūs saņemat rēķinu.
5. Pēc tā apmaksas sākat izmantot boksu.
Turklāt, ja esat aizņemts darbā, ģimenē vai atrodaties ārzemēs, ir pieejama iespēja iepakot un transportēt mantas no mājām un atpakaļ bez jūsu klātbūtnes.


Atcerieties, ka jebkuru lodžiju vai balkonu var pārvērst par skaistu un patīkamu atpūtas zonu, kur baudīt svaigu gaisu un saules gaismu, nevis izmantot to kā noliktavas telpas. Dzīvei pilsētā jāatbilst estētikas normām - jebkura daudzdzīvokļu ēka izskatīsies pievilcīgāka, ja balkonus un lodžijas rotās puķes un lampiņas, nevis velosipēdi un neizmantoti bērnu ratiņi. Sāciet ar savu dzīvokli un rādiet labu piemēru kaimiņiem

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē