Kā izveidot savu sapņu vannas istabu? Aktuālie padomi

Kā izveidot savu sapņu vannas istabu?

Piektdiena, 13 septembrī, 2019

Kas nepieciešams, lai izveidotu sapņu vannas istabu? Man tās ir dažas lietas un nedaudz iztēles. Es domāju, ka tie  ir lieliski risinājumi vannasistabai. Zemāk daži padomi par to, kā ieviest dažus no tiem jūsu reālajā vannas istabā. Lasiet par tiem un pēc tam noteikti dalieties savās idejās komentāru sadaļā, lai mēs visi varētu sapņot kopā.

Ieklājiet elegantas flīzes 

Viena no labākajām sapņu vannas istabas dizaina daļām ir iespēja izmantot vairākus greznu flīžu variantus. Neatkarīgi no tā, vai tev patīk izteiksmīgs raksts, grezns akmens vai vienkāršas klasiski baltas, grīdas  flīzes, kas kopā ar griestu flīzēm piešķir vannas istabai tīru un greznu izskatu. Manā personīgajā sapņu vannas istabā būtu lielformāta akmens flīzes (50 līdz 75 centimetri vai lielākas), lai radītu praktiski bezšuvju efektu. Tas ir labs risinājums gadījumā ja ir ierobežots budžets.

 

Uzstājiet uz kvalitātes pamatiem

Mana sapņu vannas istaba ne tikai izskatās diezgan skaista - tā darbojas labi un ir uzbūvēta tā, lai kalpotu ļoti ilgi. Lai gan santehnikas pamatelementi, piemēram, tualete, var nebūt aizraujošākie elementi kuros ieguldīt laiku un līdzekļus, labas kvalitātes materiālu izmantošana samazinās noplūdes risku un atbrīvos jūs no nepieciešamības iegādāties atkārtoti pēc dažiem gadiem.

Manuprāt, pārāk dārgi, augstākās tehnoloģijas gadžeti nav nepieciešami. Man nav nepieciešama tualete, kas prot runāt! Vienkāršas mirdzoši baltas porcelāna iekārtas ar elegantām, tīrām līnijām atbilst gandrīz jebkurai vannas istabai un iztur laika pārbaudi.

Izvēlieties elegantu uzglabāšanas veidu


Neatkarīgi no tā, cik liela var būt jūsu sapņu vannas istaba, jūs, iespējams, vēlēsieties iegūt pēc iespējas vairāk vietas uzglabāšanas nolūkam. Sienas vannas istabā bieži var daļēji atvērt, lai tā kalpotu kā noderīgās glabāšanas nišās un skapīši. (Konsultējieties ar speciālistu, ja vēlaties pievienot šādu nišu gatavai telpai, pirms jaucat sienas.)

Izmantojiet atvērtus plauktus, lai pievienotu kādu uzglabāšanas vietu, nesamazinot telpu. Ja jums ir nepieciešams slēgts uzglabāšanas skapis, izmēģiniet spoguļstikla durvju priekšpusi, lai radītu lielākas telpas ilūziju, vienlaikus nodrošinot noderīgu pilna garuma spoguli.

Apgaismojums.

 

Apsveriet variantu ar gaismekļiem padziļinājumos visu griestu garumā, lai padarītu telpu spilgtāku. Iekļaujiet vienu (vai divas) dušā, ar atbilstošu dušas apdari. Uzstādiet pārslēgšanas slēdzi, lai jūs varētu pielāgot savu vannas istabas apgaismojumu. Jūs gribēsiet apsvērt, kā jūs izmantosiet spoguli savā vannas istabā un vai vēlaties iegūt estētisku vai funkcionālu apgaismojumu. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat kosmētiku vai skujaties,pareizi izvietoti gaismekļi ir ļoti noderīgi lai labi atpulgu tuvumā.

 

Piekaramās tualetes.

 

Šīs ierīces pēdējā laikā ir kļuvušas populārākas un tam ir labs iemesls. Viņas vairs neizmaksā pārāk dārgi, un tie arī ietaupa vietu, jo tvertne ir paslēpta aiz sienas. Bet ar šiem īpašajām precēm ir jābūt uzmanīgam. Ņemot vērā to, kā šīs tualetes notecina ūdeni, ja jūs kādreiz pārdomāsiet un izvēlēsieties grīdas stiprinājumu, jums būs jāpārveido visa sistēma.

Duša vai vanna?

 

Apsverot vannas vai tikai dušas iespēju, pajautājiet sev, cik daudz reižu gadā jūs izmantojat vannu. Man bieži ir jāatgādina saviem klientiem tas, ka viņi neatjauno savas mājas nākotnes pircējam, bet gan pašiem  sev. Pat ja jūs dzīvosiet savā mājā vēl tikai piecus gadus, tas ir tā vērts. Un turklāt nav nekāds garantēts veids, kā pateikt, ko tieši novērtēs nākotnes pircējs.

Kopsavilkums

 

Visbeidzot, manai perfektai sapņu vannas istabai, man ir vajadzīga viena pēdējā lieta: skaists skats, lai pārdomātu, kamēr es relaksējos vannā.Galu galā manai sapņu mājai pavērtos skats uz skaistu mežu vai satriecošu pludmali; tā būtu skaisti noslēpta, lai neviens cits nevarētu tajā ielūkoties. No manas sapņu vannas es varētu skatīties uz dabu un sapņot par ... Nu, par savu nākamo sapņu istabu, protams.

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

 

Privātmāju Konsultants @user_1012492
https://www.m.buvbaze.lv/user_1012492/
4 gadi 7 mēnešu 17 dienu portālā
Bija online 11 augustā 07:51
Meklētājs būvniecības nozarē