Kur bez maksas novietot automašīnu ielu remontu laikā? Ziņas
Foto: Rīgas domes Satiksmes departaments

Kur bez maksas novietot automašīnu ielu remontu laikā?

Ceturtdiena, 8 jūnijā, 2017

Visu vasaru noritēs remontdarbi desmit galvaspilsētas nozīmīgākajās satiksmes artērijās. Remonti bez sastrēgumiem ir neiespējami. Bet beigu beigās gaidāmais rezultāts ir tā vērts, lai nedaudz paciestos.

Visu vasaru noritēs remontdarbi desmit galvaspilsētas nozīmīgākajās satiksmes artērijās. Remonti bez sastrēgumiem ir neiespējami. Bet beigu beigās gaidāmais rezultāts ir tā vērts, lai nedaudz paciestos.

Tāpēc iedzīvotājus un pilsētas viesus aicina ar sapratni attiekties pret situāciju, pēc iespējas mazāk izmantot savu privāto transportu, tā vietā izmantojot sabiedrisko transportu, velosipēdus, vilcienu, kā arī uz vietām, kas atrodas tuvāk, doties ar kājām.

Plašāka informācija par remontdarbiem un apbraucamajiem ceļiem riga.lv/ru/waze, riga.lv, rdsd.lv, sabiedriskā transporta maršruta plānotājs.

Autovadītāju ērtībai dažādās Rīgas apkaimēs tiks organizētas bezmaksas autonovietnes, kuras varēs izmanot noteiktu laiku. Tās atradīsies ne vairāk kā piecu minūšu attālumā no sabiedriskā transporta pieturvietas un vietās, no kurām līdz centram būs iespējams aizbraukt ne vairāk kā 25 minūšu laikā.

Viena no šādām autonovietnēm, piemēram, atradīsies Brīvības gatvē, pretī Latvijas Etnogrāfiskajam brīvdabas muzejam. Labajā ielas pusē tiks izveidota atsevišķa josla, kas tiks izmantota kā autonovietne.

Atgādinām, kā remontdarbi plānoti Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam, visā Kr. Valdemāra ielas garumā, Elizabetes ielā no Eksporta līdz Satekles ielai, Stabu ielā no Valmieras līdz Skanstes ielai, Dzirnavu ielā no Gogoļa līdz Tērbatas ielai, Merķeļa ielā no Marijas ielas līdz Brīvības bulvārim, Lenču ielā, Ganu ielā un Zirņu ielā no Valdemāra ielas līdz Hospitāļu ielai.

Sīkāku informāciju par darbu plānu, kā arī attēliem, kā ielas izskatīsies pēc remonta, iespējams apskatīt šeit un šeit.

Avots: riga.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē