ACO vebinārs par naftas produktu atdalītājiem Ziņas

ACO vebinārs par naftas produktu atdalītājiem

Pirmdiena, 31 maijā, 2021
 

 

OBLIGĀTĀS PRASĪBAS NAFTAS ATDALĪTĀJIEM LVS EN858 KONTEKSTĀ
 Ielūgums 

 

 

SIA ACO Nordic, sadarbībā ar klasteri CleanTech Latvia, š.g. 8.jūnijā aicina jūs uz vebināru par tēmu “Obligātās prasības naftas atdalītājiem LVS EN858 kontekstā.”

Semināru vadīs ACO Grupas Virszemes ūdeņu apsaimniekošanas kompentences centra Testēšanas un attīstības centra vadītājs Karels Dohnals (Čehija). Semināra ievaddaļā par Naftas produktu risinājumiem Latvijā, savā pieredzē dalīsies SIA “ACO Nordic” vadītājs Raimonds Stumburs.
 
 Vebinārā galvenā uzmanība tiks pievērsta LVS EN 858 standartam un tā juridiskajiem aspektiem, īpaši attiecībā uz naftas produktu separatoru testēšanu un nosacījumiem, kas šo produktu ražotājam ir jāievēro. Nepareiza un nekvalificēta naftas produktu separatoru pārbaude var izraisīt ievērojamus materiālus zaudējumus un vides piesārņojumu.
 
 Vebinārs būs saistošs visiem, kas piedalās projektu prasību izstrādē, kā arī projektētājiem, komunālajām saimniecībām un uzraugošajām iestādēm.
 
 Vebināra laikā būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus par lietus ūdens apsaimniekošanas pieredzi Eiropā, un nākotnes tendencēm lietus apsaimniekošanas jomā.
 
 Vebināra valoda: Angļu 

Saturs:
 10:00 - 10:15 Ievads (Raimonds Stumburs)
 10:15 - 10:30 Naftas atdalītāju izmantošana Latvijā (Raimonds Stumburs)
 10:30 - 11:00 Obligātās prasības atdalītājiem LVS EN 858 kontekstā (Karel Dohnal)
 11:00 - 11:30 Jautājumi & Atbildes

Lai pievienotos vebināram, lūgums reģistrēties, izmantojot reģistrācijas URL šajā ielūgumā. Pēc reģistrēšanās jūs saņemsiet apstiprinājuma e-pastu ar informāciju par pievienošanos vebināram. Vebinārs ir bez maksas un par to tiks iespējams iegūt LSGŪTIS ieskaites punktus.
 
 Mēs ar nepacietību gaidīsim jūs tiešraidē,
 SIA ACO Nordic 

Raimonds Stumburs @aco
Uzņēmuma vadītājs
5 gadu 7 dienu portālā
Bija online 31 jūlijā 15:54
Meklētājs būvniecības nozarē