Īsta metāla kolekcija no Kronospan Būvniecība

Īsta metāla kolekcija no Kronospan

Piektdiena, 5 jūnijā, 2020

Metāls kā materiāls aizvien vairāk ienāk cilvēka ikdienā. Ir pierasts uz metālu raudzīties kā uz industriālu, spēcīgu materiālu, kas asociējas ar ko vēsu un bez emocionālu. Taču mūsdienu interjera dizaina tendences lauž šos uzskatus un drosmīgi ienes metālu arī cilvēka ikdienā, to aizvien vairāk iekļaujot kā publisku, tā arī privātu telpu iekārtošanā. Arī Kronospan šo mūsdienu tendenci ir adaptējis un piedāvā sešus īsta metāla dekorus, kas, iekļauti interjerā, spēj izcelt un akcentēt jebkuru telpu.

Varētu šķist, ka metāliskas mēbeles un sienas paneļi varētu telpu padarīt pārāk spilgtu un mirdzošu, taču dekoru viegli matētā tekstūra padara tos estētiski patīkamus, saglabājot metālisko mirdzumu un ekspresionismu. Dekori ir balstīti uz 18 mm biezas MDF plātnes, tāpēc nodrošina izcilu materiāla stabilitāti un noturību pret triecienu un intensīvu lietošanu. Turklāt metāla plātnes nav ilūzija – tajās ir izmantota īsta alumīnija loksne, kas rūpējas arī par virsmas noturību pret mitrumu, karstumu un skrāpējumiem, taču tajā pašā laikā plātni ir viegli apstrādāt un zāģēt. Pilnīgi pietiek, ja metāla dekorus izmanto tikai kā akcenta elementu telpā, piemēram, virtuves iekārtas atsevišķi skapīši vai rakstāmgalda atvilktnes no Aluminium dekoriem lieliski atsvaidzina telpu, padarot to unikālu un modernu. Tendences liecina, ka cilvēki aizvien vairāk vēlas pārsteigt un izcelties, parādīt savu unikalitāti un ekscentrismu, tāpēc nebaidās no metāla kā ikdienišķa materiāla arī savā privātajā telpā. Publisko telpu veidošana no īsta metāla mēbelēm un sienas paneļiem lieliski iemieso eleganci un avandgardu, veidojot pārliecinātu un viegli industriālu interjeru. 

Kronospan īsta metāla plātņu klāstā ir seši neatkārtojami dekori, kas katrs pārstāv tik ļoti pazīstamus metālus, kas, iekļauti interjerā, iedveš modernismu un izsmalcinātību. Tie tik lielski sader kopā kā ar maigām pamatkrāsām tā arī marmora galda virsmām un robustiem koka dekoriem.











Meklētājs būvniecības nozarē