Ādaži.Seminārs - Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Nosacījumi, renovācijas process un kvalitāte Ziņas

Ādaži.Seminārs - Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Nosacījumi, renovācijas process un kvalitāte

Piektdiena, 17 martā, 2017

Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum š.g. 21.martā organizē semināru “Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Nosacījumi, renovācijas process un kvalitāte”.

 Uz semināriem aicināti namu pārvaldīšanas uzņēmumi, dzīvokļu īpašnieku biedrības un būvniecības uzņēmumu pārstāvji, kā arī daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākos.

Seminārā „Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Nosacījumi, renovācijas process un kvalitāte” klātesošie tiks informēti par ES fondu atbalsta programmas „Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu dzīvojamās ēkās” nosacījumiem, tehniskās dokumentācijas sagatavošanas niansēm, lēmuma pieņemšanas procedūru, kā arī līdzfinansējuma saņemšanas aspektiem. Seminārā piedalīsies arī banku pārstāvji, kas informēs par kredīta saņemšanas nosacījumiem.

Seminārs Ādažos notiks  21. martā (pieteikšanās šeit), bet 23. martā plkst. 17.30 semināra dalībniekus gaidīs Jūrmalā (pieteikšanās šeit); seminārs Olainē notiks š.g. 29.  martā plkst. 17.30 (pieteikšanās šeit). Semināru ciklu noslēgs Rīgā un interesenti tiks gaidīti š.g. 6. aprīlī plkst. 11:00 Attīstības finanšu institūcijā Altum (pieteikšanās šeit).

Detalizētāka informācija par semināru norises vietām un dienas kārtību pieejama Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (dzivosiltak@em.gov.lv, 67 013240). Jaunumiem par ēku energoefektivitāti var sekot līdzi arī twitter.com/siltinam un facebook.com/dzivosiltak.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē