Momentāla ūdens sūču hidroizolācija Remonts

Momentāla ūdens sūču hidroizolācija

Pirmdiena, 3 jūnijā, 2019

Ūdens teces pagrabos, kolektoros u.c. pazemes konstrukcijās rada daudz problēmu ekspluatācijas un remonta laikā. Bez ūdens teces likvidācijas nevar sākt tālāko virsmas remontu un hidroizolāciju, jo ūdens ātri vien izskalos hidroizolācijas materiālu, kamēr tas nav sacietējis.

 

Lai likvidētu teces un sūces, pat stipras ūdens strūklas, ir vienkāršs un efektīvs risinājums: ūdeni apturošie stopcementi un javas. Kontaktā ar ūdeni tie momentāni cietē un veido izturīgu plombu ar spēcīgu saķeri ar pamatni.

 

Ja sūces izmēri ir nelieli, tā ir plaisa vai caurums, to var likvidēt ar momentānu sausu stopcementu FIX 10-S. Uzvelciet gumijas cimdus, vienkārši paņemiet pulveri rokās un aiztaisiet sūci, piespiežot un nedaudz ieberzējot materiālu dažu sekunžu laikā.

 

Gadījumos, kad sūces ir atrodas lielākos tukšumos, caurumos, vai visas šuves garumā, tad rekomendējam izmantot briestošu javu FIX 20-T. Paņemiet nelielu daudzumu sausas javas, kas ietilpst plaukstā, sajauciet to ar ūdeni, un 3-5  minūšu laikā tā sāks saistīties un briest. Šajā momentā aiztaisiet sūces vietu, var arī izlīdzināt virsmu ar špakteli. Ar FIX 20-T var strādāt arī zem ūdens!

Apmēram pēc stundas vai vēlāk, atkarībā no ūdens spiediena, virsmu var apstrādāt tālāk ar remontjavu vai hidroizolāciju.

Vērsieties pēc konsultācijas!

Aleksejs Rivlins @user_751121
SCHOMBURG reģionālais pārstāvis Latvijā
5 gadu 21 diena portālā
Bija online 15 jūlijā 09:27
Meklētājs būvniecības nozarē