Kā ieekonomēt uz remonta rēķina Remonts

Kā ieekonomēt uz remonta rēķina

Pirmdiena, 22 februārī, 2016

Ikviens mājas īpašnieks grib padarīt savu māju ērtu un komfortablu.

Jūsu mājokļa komfortablums ir atkarīgs tieši no remonta kvalitātes, bet labs remonts nebūt nav tik vienkāršs uzdevums.

Turklāt vēl ar nelielām izmaksām, šķiet, vispār neizpildāms. Un tā, parunāsim par to, kā izdarīt remontu ar mazām izmaksām. Pirmkārt, ir jāsastāda plāns, ko jūs gribētu izdarīt. Plānā ierakstiet visus darba etapus, kādus materiālus nepieciešams iegādāties.

Darba gaitā plānā var izdarīt izmaiņas, bet vislabāk ir uzreiz pārdomāt katru detaļu, lai noteiktu nepieciešamo izmaksu apjomu. Tomēr plāna sastādīšana nav galvenais pareiza remonta elements. Jums ir jāatrod cilvēks, kurš palīdzēs izvēlēties kvalitatīvus materiālus.

Ja šādas iespējas nav, ievērojiet sniegtos padomus. Uzreiz izdomājiet, uz kādiem materiāliem var ieekonomēt, bet uz kuriem ekonomēt nav vērts. Var pastaigāt pa veikaliem un apskatīties, kur un kā iespējams iegādāties lētāk.

Būvniecības materiālus visizdevīgāk ir iegādāties pilsētas nomalē, jo tur tie būs lētāki, jo zemāka ir telpu nomas maksa. Pievērsiet uzmanību, ka, iegādājoties santehniku, ekonomēt nav vērts. Tā ir tāda preču grupa, kurai kvalitāte un cena ir savstarpēji saistīta.

Ja remontam esat noalgojis būvniecības brigādi, kontrolējiet katru izmantoto materiālu.

Labākajā gadījumā viņi neekonomēs, sliktākajā – var arī nozagt. Tāpat ir vērts pakontrolēt, lai speciālistiem būtu visi nepieciešamie instrumenti. Pērciet tikai tās nepieciešamās ierīces, kuras izmanto vienu reizi, bet pēc tam izmet.

Remonta etapus saplānojiet iepriekš, lai pēc tam nebūtu problēmas ar termiņiem. Paši kontrolējiet katru etapu, lai darbinieki neslaistītos un neievilktu remontu. Mūsdienās ir pieejamas daudzas jaunas un pilnveidotas ierīces, kas palīdzēs jums izdarīt remontu īsākā laika periodā.  

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē