Balkona siltināšanas process. Remonts

Balkona siltināšanas process.

Trešdiena, 23 decembrī, 2015

        Ar ko sākt balkona siltināšanu, ja iepriekš ar to neesat saskāries. Vispirms piezvaniet dienestam, kurš veic šādus uzdevumus, vai apmeklējiet vienu no kompānijām, kura specializējas šādu uzdevumu veikšanā.        

Kad būsiet veicis pieteikumu, izmantojot telefonu vai interneta vietni, speciālisti to apspriedīs, tad pie jums izbrauks mērītājs, turklāt bez maksas. Tad tiks noslēgts līgums un jau nākamajā dienā uz jūsu balkona pilnā sparā norisināsies darbi.

Speciālisti izmanto tikai drošus materiālus, tādēļ nevajag baidīties, ka pēc pāris gadiem siltinājums vairs nebūs kvalitatīvs.  
     

Visbiežāk izmanto vagondēļus, turklāt koka sugu izvēlas pats pasūtītājs. Siltinājumu var veikt arī ar penofolu un penofleksu. Balkona apdarei var izmantot lamināta paneļus, dažāda veida dekoratīvo akmeni un daudzslāņu paneļus.  

     

Visbiežāk grīdu apdarē izmanto tādus materiālus kā laminātu, kovrolīnu un eirogrīdu. Katrā gadījumā siltinājuma materiālus izvēlas, vadoties no telpas īpatnībām, tādēļ izcenojumi var būt dažādi.
     

Siltinot balkonu, jāatceras tas, ka rezultātam jābūt ne tikai siltam, bet arī jāpriecē acis, tādēļ šādu darbu labāk uzticēt profesionāļiem — viņi jau nu noteikti nepievils un atbrīvos jūs no lielām raizēm.    

 

 Siltināt balkonu tagad var ikviens, un šim nolūkam nav nepieciešamas kosmiskas summas, jo vienmēr var izvēlēties ekonomiskāku variantu.
Pat iegādājoties siltinātāju, jāatceras, ka jebkuru dārgo siltinātāju var aizstāt ar lētāku.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē