Vizuāla efekta radīšana ar kapara un alumīnija jumta membrānām Строительство

Vizuāla efekta radīšana ar kapara un alumīnija jumta membrānām

Пятница, 24 сентября, 2021

Neatkarīgi no tā, vai restaurējiet vēsturiskas ēkas jumtu, kurai ir jāsaglabā tās estētika, vai arī strādājat pie jaunas jumta konstrukcijas, ir situācijas, kad ēkas īpašnieks vēlas, lai jumts ģenerētu arhitektūras pievilcību. Sarežģitākā daļa ir līdzsvarot kvalitāti ar izsturību un izmaksām. Tagad tas ir iespējams. Iepazīstinām Jūs ar īpašu un unikālu risinājumu Copper Art un Silver Art no SOPREMA. 

 

 

Copper Art un Silver Art sintētiskās membrānas (PVC) ir lieliska rentabla alternatīva metāla jumtiem, tās ir viegli uzstādāmas, ievērojot pat sarežģitākās ģeometrijas. Lai iegūtu tradicionālā valcprofila jumta efektu, SOPREMA piedāvā izmantot profilus, kuri ne tikai pildīs vizuālo funkciju, bet arī radīs papildus stiegrojumu membrānai. 

 

Kapara/vara jumts Copper Art

 

Dažas mūsdienu tirgū esošās sintētiskās PVC jumta membrānas tiek piedāvātas dažādās krāsās, no kurām dažas arī var atdarināt metāla jumta seguma izskatu.  Lai gan šīs jumta membrānas (PVC) piedāvā ilgstošu darbību un metālisku izskatu, tomēr šāda efekta iegūšanai tiek izmantots pigments, kurš novecojot izbalē vai rada baltu krītainu virsmu. Tādejādi tiek zaudēta vēlamā estētiskā īpašība. 

 

Savukārt Copper Art un Silver Art membrānas sastāvs satur vara un alumīnija pulveri, radot uzlabotu metāla izskatu. Atšķirībā no pigmentētajām membrānām, Copper Art nodrošinās tādas pašas atmosfēras iedarbības iespējas, kā tradicionālais kapara valcprofila jumts - laika gaitā tas oksidēsies un kļūs tumšāks. Patina (zaļš tonis) līdz galam nav pārbaudīts, tā kā šis produkts ir jauns un patinas efekts rodas vien 40-50 gadu laikā. 

Tāpat arī Silver Art membrānas sastāvā tiek izmantots alumīnija pulveris un virsmas slānis ir apstrādāts ar akrila vairoga apstrādi, lai nodrošinātu papildus aizsardzību pret netīrumiem un saules stariem. Copper Art un Silver Art membrānas nodrošinās metāla jumta ilgstošu estētisko izskatu un hidroizolācijas iespējas.

 

 

Attīstoties jumta seguma tehnoloģijām, ir attīstījušās iespējas izveidot vēlamo estētiku. Copper Art un Silver Art ir augstas veiktspējas jumta membrānas, kas nodrošina metāla izskatu ar elastīgu, ilgstošu PVC darbību bez tradicionālā metāla jumta svara, izdevumiem vai sarežģītības. Jāņem vērā arī iestrādes ātrums un salīdzinot ar metāla jumtu, šis materiāls būs daudzkārt klusāks. Copper Art un Silver Art jumta membrānas bieži izmanto ēkās, kur estētika ir svarīga. Vēsturiskās ēkas, baznīcas, skolas, pašvaldību ēkas un armijas bāzes ir daži piemēri, kur šāda veida jumta membrāna ir uzstādīta. 

 

 

Radošums un inovācijas pārveido jekuru nozari. Atliek ļauties fantāzijai un būt drosmīgam. Es varētu turpināt jūs aplaistīt ar medu, taču domāju, ka ir jāsāk ar darīšanu. Dod ziņu, ja ir padziļinātāka interese par materiālu, vēlies to redzēt un aptaustīt realitātē.

 

Andrejs Siliņš Daiņa dēls
www.izolacijas.lv
E: andrejs@izolacijas.lv
T: +371 28441644
 

 

 

Andrejs Siliņš @andrejssilins
https://www.m.buvbaze.lv/andrejssilins/
2 года 8 месяцев 28 дней на портале
Был онлайн 05 февраля в 11:30
Строительный поисковик