KĀ KLIENTI IZVĒLAS BŪVMATERIĀLUS? Актуальные советы

KĀ KLIENTI IZVĒLAS BŪVMATERIĀLUS?

Понедельник, 20 сентября, 2021
Gada pirmajā pusē TECHNINICOL veica pētījumu, lai noskaidrotu svarīgākos kritērijus, pēc kādiem tiek izvēlēti būvmateriāli. Aptauja liecināja, ka, gan profesionāli būvnieki, gan arī amatieri labprāt izvēlas līdzīgiem kritērijiem atbilstošus materiālus. Galvenais ir pieejama cena, pietiekami augsta kvalitāte, ražotāja garantija un izsmeļoša tehniskā informācija.

LIELISKA KVALITĀTE PAR SAPRĀTĪGU CENU

Visi dažkārt cenšamies taupīt, tomēr vairums būvdarbu pasūtītāju, vēlēdamies rast zelta vidusceļu starp materiālu cenu un kvalitāti, beigu beigās saprātīgi dod priekšroku kvalitātei. Viņi saprot, ka tas būtiski ietekmēs turpmāko dzīves kvalitāti šajā ēkā. Turklāt ik dienas kļūst aktuālāki energoefektivitātes risinājumi, tādēļ aizvien biežāk tiek izmantoti materiāli, kas vēl pirms dažiem gadiem mums visiem šķita pārāk dārgi. Augstas kvalitātes būvdarbu prakse liecina, ka izdevumi pilnībā atmaksājas uz turpmākas energoefektivitātes rēķina.
Tādēļ būvuzņēmumi, izvēlēdamies būvmateriālus, parasti pamatojas tieši uz šādiem kritērijiem, proti, kvalitāti un garantiju. Jo pasūtītājs aizmirsīs, cik ir ietaupījis, ja drīz pēc ēkas nodošanas ekspluatācijā radīsies papildu remonta izdevumi materiālu neatbilstošas kvalitātes dēļ. Tādēļ nav vērts strādāt ar šaubīgas kvalitātes materiāliem. Tāpēc būvdarbu vadītāji, izjūtot atbildību pret pasūtītāju, izvēlas nevis vislētākos, bet gan uzticamus un ekspluatācijā paredzamus materiālus.
Apzinoties to, TECHNONICOL piedāvā saviem pircējiem plašu augstas kvalitātes materiālu sortimentu un uzticamus, pārbaudītus un garantēti funkcionējošus tehniskus risinājumus. Tas ļauj ikvienam būvprojektam izvēlēties tieši to, kas klientam ir vispiemērotākais gan cenas, gan arī kvalitātes ziņā. Šo optimālo saderību novērtē ne vien privātais sektors, bet arī lielie rūpniecības objekti. Uzņēmums lepojas ar to, ka ik gadu nevis desmiti, bet gan simti un tūkstoši būvuzņēmēju un privātpersonu iegādājas tā materiālus savu māju, kotedžu vai rezidenču būvniecībai.

VISAS TEHNISKĀS KONSULTĀCIJAS

Patstāvīgi iegādājoties būvmateriālus, pasūtītājs labprāt izmanto iespēju konsultēties ar tehnisko speciālistu par jebkādiem pamatjautājumiem, piemēram, cenu un kvalitāti. Protams, arī profesionāli būvuzņēmēji reizi pa reizei vēršas pie konsultanta pēc padoma. Viņi arī ar prieku saņem jau pilnībā gatavus sistēmu tehniskos risinājumus, kas ir piemēroti gandrīz visiem būvdarbu gadījumiem. Cenšoties iespējami labāk informēt visus interesentus, uzņēmums TECHNONICOL zem sava jumta izveidoja kompetentu profesionāļu komandu, kas ir gatava konsultēt klientus jebkādos viņus interesējošos būvdarbu jautājumos, vēl vairāk – arī doties uz pasūtītāja objektu, tur klātienē izvērtēt visu un ieteikt optimālu risinājuma variantu.
Bet būvdarbu speciālistiem uzņēmuma inženieri ir sagatavojuši izsmeļošu mezglu un konstrukciju sistēmisku risinājumu bibliotēku CSAD un BIM formātā. Te uzņēmums pamatojas uz trim pamatprincipiem: elementu saderību, ilgmūžību un saprātīgu cenu. TECHNONICOL būvsistēmas – tie ir pilnībā izmantošanai sagatavoti inženierrisinājumi, kuros visi komponenti ir izvēlēti tā, lai tie savstarpēji optimāli saderētu, to montāža būtu maksimāli vienkārša un tehnoloģiska, ekspluatācija – visērtākā, bet ekonomiskais efekts – maksimāli pamatots. Var droši apgalvot, ka TECHNONICOL klienti saņem vislabākos pabeigtos risinājumus un profesionālu palīdzību projektēšanas laikā.

 

NEAIZMIRSTAM ARĪ ILGTSPĒJĪBU

Nekustamā īpašuma attīstītāji jaunajās būvēs iekļauj aizvien vairāk ilgtspējības būvelementu – pārstrādātas izejvielas, nealerģiskus un dabiskus materiālus, ūdens filtrus, lietus ūdenstvertnes vai saules enerģijas moduļus. Projektējot būves, viņi cenšas iespējami mazāk kaitēt klimatam, ekosistēmai, ekonomikai vai sabiedrības veselībai, kā arī mazināt jaunbūvju energoizmaksas. Tādēļ būvmateriālu ilgtspējība ir lai gan salīdzinoši jauns, tomēr acīmredzami vērā ņemams izvēles kritērijs.
Cenšoties kopā ar saviem klientiem saudzēt planētas resursus, uzņēmums TECHNONICOL sertificēja savus izolācijas izstrādājumus, piemēram, siltumizolācijas poliuretāna (PIR) plāksnes, minerālvati vai polimēra jumta membrānas LOGICROOF, saskaņā ar LEED sistēmu. Būvmateriāliem piešķirtais LEED sertifikāts nozīmē, ka tie tiek ieteikti izmantošanai videi draudzīgās būvēs.
Korporācijas ietvaros darbojošies zinātniskās pētniecības centri izstrādā novatoriskus materiālus un risinājumus, kas atbilst augstākās kvalitātes un energoefektivitātes prasībām. TECHNONICOL pastāvīgi investē bezatkritumu ražošanā, progresīvā aprīkojumā un videi draudzīgās tehnoloģijās. Visi tā izstrādājumi atbilst valsts vides aizsardzības standartiem un ir droši gan cilvēkam, gan apkārtējai videi.
Matīss Rasims @user_5135809
https://www.m.buvbaze.lv/user_5135809/
2 года 11 месяцев 18 дней на портале
Был онлайн 01 февраля в 13:20
Строительный поисковик