Kāpēc mājas birojā nepieciešams svaigs gaiss un dienasgaisma? Актуальные советы

Kāpēc mājas birojā nepieciešams svaigs gaiss un dienasgaisma?

Четверг, 17 сентября, 2020

Tā kā laiks, ko pavadām strādājot no mājām, palielinās, svarīgāk nekā jebkad ir pārliecināties, ka mūsu iekštelpu klimats ir veselīgs.

 

Elpojiet svaigu gaisu

 
Cik daudz jūs zināt par jūsu mājas iekštelpu klimatu? Vai jūs zinājāt, ka gaiss, ko elpojam, ir tikpat svarīgs kā ēdiens, ko mēs ēdam, vai ūdens, ko dzeram? Vai zinājāt, ka vidusmēra pieaugušais katru dienu ieelpo apmēram 15 000 litru gaisa? Ja šis gaiss nav pietiekami svaigs, mēs varam izjust galvassāpes, reiboni, nogurumu un rīkles kairinājumu.

... bet neuztraucieties!

Mainot savus ieradumus un iekļaujot dažus vienkāršus paņēmienus, mēs varam ievērojami uzlabot gaisa kvalitāti, ko elpojam mājās. Tas, savukārt, palīdzēs mums justies gan veselīgākiem, gan produktīvākiem.
 
Mainot savus ieradumus un iekļaujot dažus vienkāršus paņēmienus, mēs varam ievērojami uzlabot gaisa kvalitāti, ko elpojam mājās. Tas, savukārt, palīdzēs mums justies gan veselīgākiem, gan produktīvākiem.
Tvaiks no ēst gatavošanas, mitra veļa, sveces, tīrīšanas līdzekļi un putekļi ir daži no sliktā gaisa izplatītākajiem cēloņiem mājās. Sāciet ar regulāru tīrīšanu, izvēloties dabiskus tīrīšanas līdzekļus un dažas reizes dienā vismaz 10 minūtes izvēdiniet telpu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir vertikāli logi vai jumta logi - vairāku logu atvēršana vienlaikus nodrošinās maksimālu svaigā gaisa nokļūšanu jūsu mājās.

Šo padomu pievienošana ikdienas rutīnai uzlabos jūsu labsajūtu. Iesakām naktī uzturēt guļamistabu vēsu un ar svaigu gaisu, kas palīdzēs jums labi atpūsties un būt gataviem jaunai dienai!

Ielaidiet dienasgaismu telpās

 
Līdztekus svaigam gaisam dienas gaisma ir būtiska mūsu labklājībai, un tai ir pozitīva ietekme uz mūsu miegu, garastāvokli un mācīšanās spējām. Stabils dienasgaismas līmenis dienas laikā uzlabo diennakts ritmu jeb mūsu bioloģisko pulksteni, kas ir vitāli nepieciešams, lai mūsu ķermenis justos līdzsvarots.
Dabiskā apgaismojuma pieejamība dažādās vietās ir atšķirīga, pateicoties dažādiem saules ceļiem, laika apstākļiem un gadalaikiem. Vienkāršāk sakot, jo augstāk ir saule, jo lielāks gaismas daudzums sasniedz zemi. Pavasarī un vasarā mums vairāk paveicas, ka mums ir lielāka pieeja saulei un dabiskajam apgaismojumam.
Mājas biroja zonas iekārtošana, padarot to pēc iespējas gaišāku, var palīdzēt telpā justies patīkamāk. Pārvietojot galdu tuvāk logam, jums būs lielāka piekļuve svaigam gaisam un dabiskajam apgaismojumam. Turklāt, izvēloties gaišas krāsas interjera elementus, sajūta, ka apkārt ir gaišs, maksimāli palielināsies.
Visbeidzot, pastaiga ārā sniegs visvairāk dabiskā apgaismojuma un svaiga gaisa. Palutiniet sevi ar nelielu darba pārtraukumu un izbaudiet pastaigu ārā, ja apstākļi to atļauj.

Dmitrijs Astašonoks @da
General Manager
5 лет 3 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 11:27
Строительный поисковик