Enervent - Jauns spēlētājs Latvijas ventilācijas tirgū Новости

Enervent - Jauns spēlētājs Latvijas ventilācijas tirgū

Четверг, 9 мая, 2019

"Zehnder Group AG" ir ieguvusi savā īpašumā Somijas ventilācijas iekārtu ražotāju  "Enervent Oy". Enervent ražotās iekārtas tiek aktīvi tirgotas galvenokārt Skandināvijas tirgū ar preču zīmēm “Enervent” un “Exvent” - Norvēģija. Zehnder pārņem arī Enervent meitas uzņēmumus Norvēģijā ( Exvent AS) un Zviedrijā (Ventener AB).

 

“Enervent” un “Zehnder” grupas tirgus daļa un produkti ļoti veiksmīgi papildina viens otru. Abas kompānijas ir labi pazīstamas ar augstas kvalitātes produktiem un progresīvām tehnoloģijām. Tagad Zehnder un Enervent klientiem ir pieejams pilns ventilāciju iekārtu tehnoloģiju spektrs sākot ar Zehnder augstas efektivitātes pretējas plūsmas plākšņu siltummaini līdz pat Enervent augtas veiktspējas ventilācijas iekārtas ar rotora siltummaini, un nepieciešamības gadījumā, ar integrētiem siltumsūkņiem.


Īsumā par Enervent 
Enervent is Somijas uzņēmums ar īpašu kaisli kvalitatīva iekštelpu klimata nodrošināšanā. Kompānija ir attīstījusi, ražojusi un  virzījusi tirgū dažādus energo efektīvus ventilācijas risinājumus kopš 1983. gada.

“Enervent” ventilācijas iekārtu spektrs sākas ar nelielām iekārtām dzīvokļiem un privātmājām, pie kurām var pieslēgt virtuves nosūcēju, līdz pat ventilācijas iekārtām kas paredzētas birojiem, veikaliem, pirmsskolas izglītības iestādēs u.c. komerciālas nozīmes telpām kur šādu ventilācijas iekārtu izmantošana ir pieļaujama saskaņā ar spēkā esošajiem normatīviem. 

 

Sia "Artiva" kā vienīgais "Enervent" pārstāvis Latvijā nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu sākot ar projektēšanas darbiem, beidzot ar iekārtu piegādi un pēc-pārdošanas apkalpošanu.

 


 



Artiva Sia @artiva_proclima
Ventilācijas un norobežojošo konstrukciju hermetizācija
5 лет 4 месяца 14 дней на портале
Был онлайн 20 января в 14:48
Строительный поисковик