Fototapetes – ātri pārveidojam istabu Актуальные советы

Fototapetes – ātri pārveidojam istabu

Понедельник, 27 августа, 2018

Pateicoties fototapetēm var lēti un ātri pārveidot jebkuru telpu. Lai to paveiktu prasmīgi, sekojiet dažiem vienkāršiem noteikumiem. 

 

Sasaistīšana ar interjeru
Izvēloties fototapetes, pievērsiet uzmanību jūsu interjera kopējai stilistikai. Piemēram, hi–tech vai citam minimālisma stilam piemērotāki būs attēli ar debesskrāpjiem, bet shabby-chic vai provansas stilam – šauru, ar bruģi izklātu Eiropas ieliņu foto. 

Vēl svarīgi ņemt vērā mēbeļu krāsu telpā. Lai spilgtais saskan ar spilgto, bet pasteļtoņus atstājiet istabai klasiskā stilā. 

Fototapešu kvalitāte
Tagad izvēlamies pašu produkciju. Ja jūs plānojat rotāt ne tikai vienu, bet vairākas sienas, izvēlieties panorāmas skatu. Tādā veidā aina tiks pabeigta, bet interjers neizskatīsies pārkrauts ar vienādiem vai nesaskanīgiem attēliem. 

Izvēloties fototapetes pievērsiet uzmanību arī pašam attēlam. Labāk izvēlēties attēlu ar makro uzņemšanu. Taču ņemiet vērā, ka objekts, kas palielināts tūkstošiem reižu, būs ne pats veiksmīgākais. Mārīte pa visu sienu, piemēram, noteikti būs slikts tonis. 

Par krāsām un attēliem
Pateicoties fototapetēm, var vizuāli nodalīt zonas istabā. Piemēram, virtuvē var norobežot vietu ēdiena pagatavošanai no zonas, kurā ēd. Tāpat arī nevajag pārspīlēt ar mēbeļu attēliem uz fototapetēm. Apvienojumā ar īstām mēbelēm un fototapetes, tās pārslogos istabu un radīs diskomfortu. 

Speciālisti iesaka guļamistabās izmantot tumšas fototapetes, reprodukcijas ar dabas skatiem un ēkām – viesistabās un citās telpās. Gleznas, plauktus un citus dekora elementus labāk piekārt uz sienas blakus fototapetei. 

Tagad jūsu dzīvojamā vai darba telpa gatava viesu uzņemšanai. 
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 7 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик