PADOMI: Kā izveidot sapņu vannas istabu Актуальные советы

PADOMI: Kā izveidot sapņu vannas istabu

Суббота, 23 сентября, 2017

Ja esat ieplānojis pamatīgu pārbūvi, jums ir iespēja sekot vienai no mūsdienu interjera tendencēm un padarīt vannas istabu maksimāli lakonisku, tīru un viegli kopjamu, visu, ko vien iespējams, paslēpjot zem apdares. Te nav runa tikai par cauruļvadiem. Jaunās tehnoloģijas piedāvā daudzas līdz šim redzamas lietas slēpt sienās, piemēram, sienā iebūvētus jaucējkrānus, sēdpoda skalojamo kasti, kam eksponējamas tikai funkcionālās spiedpogas.

Vanna vai duša
Ja telpā ir jāapvieno daudzas funkcijas, dažkārt nākas izvērtēt prioritātes un atteikties no kādas funkcijas par labu citai. Vanna ir ļoti noderīga, ja ģimenē ir mazi bērni, bet, ja ir sportiski pusaudži un veci cilvēki, funkcionāla dušas kabīne būs labāka. Atsakoties no vannas par labu dušai, tiks ietaupīta vieta telpā un iegūtas papildu funkcijas.

Mazāk ir vairāk
Jo mazāka telpa, jo derīgāks ir padoms: „Mazāk ir vairāk!” Telpu vizuāli paplašinās grīdas un sienas flīzes vienā tonalitātē. Vēl gaišāku un plašāku kopiespaidu nodrošinās glancēts sienu materiāls. Tāpat vēlams iegādāties vienas kolekcijas sanitārkeramiku, lai visas iekārtas ir stilistiski saskaņotas un neatšķiras to dizaina rokraksts, materiāla krāsa un spīdums.

Slavenās burbuļvannas vietā
Aktualitāti zaudējušas agrāk tik populārās vannas ar dažādām grūti kopjamām masāžas sistēmām. To vietā nākuši mūsdienīgi dušas aprīkojuma veidi: rokas dušas ar daudziem režīmiem un masāžas funkcijām, eksotiskas lietus dušas, mainīgu krāsu gaismas dušas. Iespējams arī izvēlēties kabīni ar mitrās tvaika pirts un saunas programmām. Tomēr vajadzētu atcerēties, ka tas prasīs arī tehnisku telpas sagatavošanu komplicētās iekārtas iebūvēšanai.

Tehnoloģiskā revolūcija apdarē un stilā
Apdares materiālu piedāvājums mitrām, bieži kopjamām telpām piedzīvojis tehnoloģisko iespēju revolūciju – piemēram, flīzes, kuru dimensijas pārsniedz metru un tādējādi ļauj veidot sienu un grīdu apdari, akcentējot tieši materiāla virsmas un tehniskās kvalitātes. Šādas apdares flīzes tiek ražotas ar slīpētām malām, kas plaknes ļauj ieklāt tikpat kā bez šuvēm.

Tas daudzējādā ziņā ietekmē apdares modes tendences: dekorēšana, pārlieka detalizācija tiek aizstāta ar klusinātu, nekontrastējošu, visaptverošu tonalitāti, stila tīrību un atturību. Materiāla kvalitāte kļūst par izteiksmes līdzekli.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 14 часов назад
Строительный поисковик

Подборка услуг по теме