Alūksnē informēs par saules paneļu uzstādīšanu un apkures katlu nomaiņu ar valsts atbalstu Ziņas

Alūksnē informēs par saules paneļu uzstādīšanu un apkures katlu nomaiņu ar valsts atbalstu

Pirmdiena, 6 jūnijā, 2022

Ceturtdien, 9.jūnijā, plkst.16 Alūksnes Kultūras centrā Vidzemes plānošanas reģions organizēs bezmaksas semināru "Valsts atbalsts saules paneļu un apkures katlu uzstādīšanai. Nākotne sākas šodien. Noteikumi, finansējums, risinājumi.".

Kā aģentūru LETA informēja pasākuma pārstāvji, seminārā gan tiks sniegta informācija par izsludināto valsts atbalsta programmu atjaunojamo energoresursu izmantošanai mājsaimniecībās, t.sk. finanšu institūcijas "Altum" piedāvāto atbalstu privātmāju energoefektivitātes uzlabojumiem, gan arī varēs uzzināt praktisku informāciju par to, kā izvēlēties sev piemērotāko un efektīvāko saules paneļu risinājumu. Seminārā tiks piedāvātas arī prezentācijas par biomasas katlu pareizu ekspluatēšanu, siltuma sūkņu un viedās elektroenerģijas ražošanas iekārtām.

Seminārā tiks demonstrēts "Smart Living" interaktīvs bezmaksas rīks mājsaimniecības energoefektivitātes izvērtējumam, kas pieejams latviešu valodā. Tajā ievadot dažādus parametrus un datus par savu mājsaimniecību, iespējams noskaidrot, cik energoefektīvi tiek apsaimniekota mājsaimniecība un ko varētu mainīt vai uzlabot, lai savu energoefektivitāti paaugstinātu, taupot gan enerģiju, gan naudu.

Seminārs ir bez maksas, taču nepieciešama iepriekšēja reģistrācija "https://ej.uz/SmartLiving_Aluksne".

Reinis Neļķe @reinis_nelke
Kingspan Insulation pārdošanas vadītājs Latvijā
5 gadu 7 mēnešu 7 dienu portālā
Bija online 27 martā 17:15
Meklētājs būvniecības nozarē