Aicina novērtēt Vannu mājas metu konkursa piedāvājumus Ziņas

Aicina novērtēt Vannu mājas metu konkursa piedāvājumus

Pirmdiena, 16 maijā, 2022

Žūrijas komisija ir izskatījusi visus deviņus iesniegtos darbus metu konkursa par vēsturiskās Vannu mājas pārbūvi par SPA centru. Lai nodrošinātu liepājnieku līdzdalību lēmuma pieņemšanas procesā, pirms galējā lēmuma pieņemšanas žūrija nodod visus darbus iedzīvotāju vērtējumam.

Trīs nedēļas, no 16.maija līdz 5.jūnijam, aicinām iedzīvotājus apskatīt iesniegtos piedāvājumus, tos izvērtēt un izteikt savu viedokli, aizpildot elektronisku anketu pašvaldības vienoto pieteikumu sistēmā vai drukātā formātā Klientu apkalpošanas centrā Peldu ielā 5.

Elektroniskās anketas priekšskatījums (lai aizpildītu, nepieciešama autorizēšanās) pieejams: https://pieteikumi.liepaja.lv/lv/project/MlM3UVpjNzJpWWRrbUpmZENBRlV2dz09/

Lai iesniegu savu viedokli pieteikumi.liepaja.lv sistēmā, nepieciešama autorizēšanās caur latvija.lv (ar savu bankas kontu vai e-parakstu), pēc kā veicami secīgi soļi:

• no saraksta izvēlies projektu "Vannu mājas metu konkursa darbu sabiedrības vērtējums" un spied pogu "izveidot pieteikumu",

• izvēlies darbu, par kuru nodot savu balsi,

• iepazīsties ar informāciju par datu apstrādi un atzīmē "Jā, piekrītu!"

• spied pogu "Iesniegt". Paldies, tu esi nobalsojis!

Iesniegtie meti ir šifrēti ar ciparu un burtu kombināciju, kas nodrošina autoru anonimitāti un lēmuma pieņemšanas objektivitāti. Devīzes tiks atklātas līdz ar žūrijas lēmuma pieņemšanu.

 

Iesniegtie metu konkursa darbi apskatāmi arī klātienē pašvaldības iestāžu administratīvās ēkas Peldu ielā 5 vestibilā. Turpat iespējams aizpildīt anketu drukātā formātā, vēršoties Klientu apkalpošanas centrā.

Iedzīvotāju viedoklis tiks apkopots un nodots žūrijai gala lēmuma pieņemšanai.

Jau informēts, ka ēku un zemes īpašnieks UAB "Liepojos kopos" sadarbībā ar Liepājas pilsētas Būvvaldi izsludināja atklātu ideju metu konkursu, lai atrastu iespējami labākos, arhitektoniski kvalitatīvākos risinājumus Peldu iestādes jeb Vannu mājas pārbūvei par SPA centru.

11.maijā ideju konkursa žūrijas komisija sanāca uz pirmo sēdi, kurā izvērtēja, ka visi darbi ir prasībām atbilstoši un pieņemti tālākai vērtēšanai, tostarp visus deviņus iesniegtos darbus nododot sabiedrības vērtējumam.

Plašāk par metu konkursu: https://www.liepaja.lv/dokumenti/metu-konkursa-vesturiskas-peldu-iestades-parbuve-par-spa-centru-un-teritorijas-labiekartosana-mikela-valtera-iela-13-liepaja-dokumentacija/

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 8 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē