Vebinārā informēs par daudzdzīvokļu ēkas energoefektīvas atjaunošanas projektu realizāciju Ziņas

Vebinārā informēs par daudzdzīvokļu ēkas energoefektīvas atjaunošanas projektu realizāciju

Otrdiena, 22 martā, 2022

Šodien plkst.10 tiešsaistē platformā "MS Teams" Rīgas enerģētikas aģentūra (REA) rīko vebināru par daudzdzīvokļu ēkas energoefektīvas atjaunošanas projektu realizāciju, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

REA ir publiskojusi vebināra programmas lektoru sarakstu, kuri pasākuma laikā turpinās meklēt risinājumus, kā samazināt apkures izmaksas daudzdzīvokļu ēkās, kā pieņemt lēmumus par ēku energoefektīvu atjaunošanu. Lektori iepazīstinās ar dzīvokļa īpašnieka tiesībām un pienākumiem, par īpašumu un kopīpašumu. Dalībnieki uzzinās par dzīvokļu īpašnieku biedrības nozīmi ēku apsaimniekošanā un atjaunošanā, kā arī ēku atjaunošanas finansēšanu un pieejamo līdzfinansējumu.

Dalībai vebinārā var pieteikties jebkurš interesents, aizpildot pieteikuma formu tiešsaistē "https://forms.office.com/r/a1f1jUbQCk". Dalība vebinārā - bez maksas.

Vebinārs ir turpinājums REA organizētajam apmācību ciklam Rīgas iedzīvotājiem, kuros padziļināti tiek apskatīti aspekti daudzdzīvokļu ēku atjaunošanas procesam. Apmācību cikla ieraksti un stāsti meklējami REA tīmekļa vietnē.

Pašvaldība atgādina, ka REA ir izveidojusi atbalsta punktu - vienas pieturas aģentūru "https://rea.riga.lv/lv/lapas/konsultacijas", kurā daudzdzīvokļu ēku iedzīvotāji var iegūt visaptverošu informāciju par iespējām renovēt savu mājokli. Iedzīvotāji var saņemt atbalstu visa ēkas atjaunošanas procesa laikā - sākot no idejas, pirmajām ēkas kopsapulcēm un dzīvokļu īpašnieku biedrības dibināšanas līdz ēkas būvniecības darbu pabeigšanai, tai skaitā, par projektu vadību un līdzfinansējuma piesaisti ēku atjaunošanas programmā un citiem jautājumiem.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē