Ieguldot 1 miljonu eiro, Z-Towers atklāj jaunā koncepta pilnībā aprīkotos birojus Ziņas

Ieguldot 1 miljonu eiro, Z-Towers atklāj jaunā koncepta pilnībā aprīkotos birojus

Piektdiena, 7 janvārī, 2022

Informāciju sagatavoja Aigars Gerhards, AS "Towers Construction Management" komercdirektors.

Sekojot globālajām tendencēm, daudzfunkcionālais nekustamā īpašuma projekts "Z-Towers" paplašina savus pakalpojumus, piedāvājot pilnībā iekārtotas funkcionālas darba telpas - "Z-Offices". Kopumā ieguldot 1 miljonu eiro augstākās klases apdarē, klimata kontroles sistēmā, mēbelēs un aprīkojumā, tapis unikāls, bet tajā pašā laika pieejams, jauna koncepta biroju pakalpojums.

Jaunās darba telpas ir gandrīz 700 kvadrātmetrus plašas un atrodas biroju torņa ceturtajā stāvā. Pieejami biroji ar divām, četrām, sešām vai astoņām darba vietām, visām ērtībām un aprīkojumu. Visos birojos ir individuāla klimata kontrole, izcila skaņas izolācija un logi no grīdas līdz griestiem, kas piedāvā skatu visos virzienos. "Z-Offices" biroju dizainu izstrādājis arhitekts Andis Sīlis. Tieši viņš izstrādāja arī visa "Z-Towers" projekta iekštelpu dizainu.

Ņemot vērā, ka daudzi klienti jau ilgu laiku pieprasa salīdzinoši mazus birojus ar elastīgiem nomas nosacījumiem, "Z-Towers" nolēma attīstīt šāda pakalpojuma nodrošināšanu visaugstākajā un Latvijā nepieredzētā līmenī. Tā ir lieliska iespēja jebkuram uzņēmumam ar paplašināšanās potenciālu, kas pieprasa augstas kvalitātes un pievilcīgas biroja telpas ar vienlīdz pievilcīgām ērtībām un pakalpojumiem vienuviet, tos saņemt "Z-Offices".

"Pielāgošanās un elastīga pieeja potenciālo un esošo klientu vajadzību apmierināšanā ir mūsu kompleksa "superspēja". 21.gadsimta komplekss priekš 21.gadsimta klienta!" stāsta "Towers Construction Management" komercdirektors Aigars Gerhards.

"Mūsu piedāvājumā ir viss, kas nepieciešams: privāti slēdzami biroji, darba galdi ar ergonomiskiem krēsliem, ātrgaitas interneta pieslēgums un koplietošanas telpas, klientu sagaidīšanas telpa ar biroja tehniku, mūsdienīgs konferenču aprīkojums trīs sanāksmju telpās, kā arī pilnībā aprīkota virtuves zona. Tas viss - ar tūlītēju pieejamību."

"Redzam, ka par spīti pandēmijai ir liels pieprasījums pēc šādiem risinājumiem, kas ļauj uzņēmumiem elastīgi palielināt vai samazināt darba vietu skaitu un maksāt tikai par telpām, kuras patiešām tiek izmantotas," piebilst A. Gerhards.

Pirmie klienti telpas jau sākuši izmantot 2021.gada novembrī, un modernā un pārdomātā "Z-Towers" darba vide iedvesmo tos sasniegt arvien augstākas virsotnes!

Turpinās arī "Z-Towers" jauno nomnieku piesaiste un esošo nomnieku paplašināšanās arvien augstākos biroju torņa stāvos. 19. un 20. stāva izbūves un iekārtošanas plānošanas darbi jau ir uzsākti, lai klienti telpas varētu sākt izmantot sākot no 2022.gada pavasara.

"Z-Towers" ēkas 19. stāvā pirmo reizi pēc nodošanas ekspluatācijā pārdošanā pieejami astoņi ekskluzīvi, dažādu platību dzīvokļi. Līdz šim augstceltnē tika piedāvātas tikai dzīvokļu īres iespējas, taču nu interesenti var iegādāties dzīvokli multifunkcionālajā celtnē, tostarp arī, norēķinoties ar Bitcoin.

Daudzfunkcionālais nekustamā īpašuma projekts "Z-Towers" ar 90 000 m2 telpām birojiem, dzīvokļiem un tirdzniecībai ir augstākais daudzfunkcionālais projekts Rīgā ar pārsteidzošu panorāmas skatu katrā no 30 stāviem. Stratēģiskā atrašanās vieta - tieši pāri Daugavai, iepretim Vecrīgai - ļauj tam būt mājvietai vadošajiem galveno nozaru starptautiskajiem un vietējiem uzņēmumiem. Gan biroju, gan dzīvojamo telpu iemītniekiem tiek nodrošināta mūsdienīga vide un moderna infrastruktūra, kas atbilst visām vajadzībām, ieskaitot dažādus restorānus, bārus un terasi, plānoto sporta klubu ar peldbaseinu, pazemes autostāvvietu 630 automašīnām, kā arī elektrisko automašīnu uzlādes punktiem.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē