Z-Towers sāks dzīvokļu tirdzniecību Ziņas

Z-Towers sāks dzīvokļu tirdzniecību

Otrdiena, 21 decembrī, 2021

Pārdaugavas augstceltņu kompleksa "Z-Towers" ēkas 19.stāvā pirmo reizi pēc nodošanas ekspluatācijā pārdošanā pieejami astoņi dažādu platību dzīvokļi, aģentūrai LETA pavēstīja nekustamo īpašumu uzņēmuma "Latvia Sotheby’s International Realty" pārstāvji.

Līdz šim augstceltnē tika piedāvātas tikai dzīvokļu īres iespējas, taču nu interesenti dzīvokli varēs arī iegādāties, tostarp, norēķinoties arī ar kriptovalūtu "Bitcoin".

Pašlaik pārdošanā tiek piedāvāti studio tipa, vienas guļamistabas un divu guļamistabu dzīvokļi ar kopējo platību no 36,4 kvadrātmetriem līdz pat 105,4 kvadrātmetriem. Katra dzīvokļa griestu augstums ir vismaz trīs metri, logiem sniedzoties pilnā to augstumā, tādējādi radot vēl lielāku plašuma sajūtu. Ēkas 19.stāvs ir pirmais, no kura paveras skats uz jūru.

Visi astoņi dzīvokļi ir ar pelēko apdari un brīvi pieejami plānošanai atbilstoši katra pircēja vēlmēm. Ēkas nesošajām konstrukcijām ir ļoti maza ietekme uz plānojumu, piemēram, 90 kvadrātmetru dzīvoklī ir tikai trīs kolonnas. Dzīvokļus ir arī ļoti vienkārši apvienot, ja nepieciešams, tādējādi sniedzot vēl plašākas iespējas, skaidro "Latvia Sotheby’s International Realty" pārstāvji.

"Latvia Sotheby’s International Realty" īpašniece un vadītāja Ilze Mazurenko norāda, ka pašlaik Latvijas "premium" nekustamā īpašuma tirgū nav līdzvērtīga piedāvājuma tam, ko piedāvā "Z-Towers".

"Z-Towers" komercdirektors Aigars Gerhards informē, ka ēkas iemītniekiem tiek piedāvātas individuāli pielāgotas iespējas un papildus pakalpojumi - "room service" apkalpošana, iekļaujot gan dzīvokļa uzkopšanu un ķīmisko tīrīšanu, gan maltītes ar iespēju gatavot kopā ar šefpavāru dzīvoklī vai restorānā, vīna pasūtīšanu no restorāna. Tāpat kompleksā pieejami fitnesa centra, biroja telpu, pasākumu norises vietu un parka pakalpojumi, kā arī četru stāvu pazemes stāvvieta ar elektroauto uzlādes iespējām.

Kā ziņots, "Z-Towers" augstceltne tika pieņemta ekspluatācijā 2020.gada janvārī. Kompleksa kopējais investīciju apjoms kompleksā sasniedza 200 miljonus eiro.

Projekta attīstītājs ir Krievijas uzņēmējam Jurijam Šefleram piederošais uzņēmums "Towers Construction Management".

"Z-Towers" kompleksa kopējā platība ir ap 90 000 kvadrātmetru - tajā paredzēti dzīvokļi un biroju platības, savukārt ēkas pirmajos piecos stāvos, kas savieno abus torņus, ieplānoti restorāni, telpas konferenču zālēm, kafejnīcas, tirdzniecības platības. Paredzēts arī fitnesa centrs un 25 metru baseins ar relaksācijas un SPA zonu.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē