Kādas ir būvniecības darbu cenas Aktuālie padomi

Kādas ir būvniecības darbu cenas

Piektdiena, 7 janvārī, 2022

Mūsdienu tirgū ir daudz uzņēmumu, kas ir gatavi piedāvāt pievilcīgas cenas būvdarbiem. Bet kāda ir garantija, ka kvalitāte būs augstvērtīga? Visticamāk, ka nē,jo profesionāļu darbs nevar maksāt santīmus.

Citi uzņēmumi pārspīlē būvdarbu izmaksas, un tas arī nav kvalitātes garantija, jo jūsvienkārši var maldināt. Ko darīt? Izlasiet mūsu rakstu, un mēs iemācīsim, kā un kur pareizi izvēlēties darbuzņēmēju.

Celtniecības darbu izmaksas

Aptuvenās dzīvokļa remonta izmaksas Rīgā ir no 50,00 Euro līdz 100 Euro. uz kvadrātmetru ar pilnu darbu komplektu. Būvdarbu cenas pieauga, jo būvmateriālu cenas kopš aprīļa sākuma pieauga par 5–10%, un dažas no tām uzņēmumi paaugstināja cenu pat līdz 25%.

Tāpat ietekmēja problēmas ar būvmateriālu importu. Uz šī fona daži uzņēmumi nolēma veikt nepamatoti lielu uzcenojumu.

Tomēr neuztraucieties, jo vienmēr ir iespēja atrast labu meistaru, kurš nepalielinās cenas remontdarbiem.


Image of engineering objects on workplace top view.construction concept. engineering tools.vintage tone retro filter effect,soft focus(selective focus) Free Photo

Kur izvēlēties darbuzņēmēju?

Lieli būvniecības uzņēmumi nav ieinteresēti piesaistīt pēc iespējas vairāk klientu - daudzi par tiem jau zina un nopelna labu naudu. Tāpēc tie var novērtēt būvdarbu tāmes ar paaugstinātām izmaksām. 

Mazie būvniecības uzņēmumi tirgū ir jauni, tāpēc viņiem var pietrūkt pieredzes un klientu atsauksmju. Bet būvniecības cenas ir zemas un daudziem pieejamas. Jūs saprotat, ka arī šī iespēja ir riskanta.

Labi, ka ir serviss, ar kā palīdzību varat atrisināt visas problēmas, tostarp atrast un pieņemt darbā darbuzņēmējus "būvniecības" jomā. To sauc par AnyDo. Pakalpojumu var pasūtīt gan fiziskas, gan juridiskas personas.

Young woman with perfect natural makeup brown big lips in casual sweater on green wall with magnifier searching Free Photo

Ko piedāvā AnyDo serviss?

Pateicoties AnyDo platformai, jūs varat pasūtīt jebkuru pakalpojumu, ieskaitot celtniecības un apdares darbus savai mājai, dzīvoklim vai birojam.

Pasūtījuma izveidošana ir ļoti vienkārša: jūs reģistrējaties




Tālāk aprakstāt savu problēmu un to, ko jūs sagaidāt no darbuzņēmēja. Norādiet jums izdevīgas izmaksas un laiku. Drīz jūs sāksiet saņemt piedāvājumus, jums atliek tikai izvēlēties visizdevīgāko un apspriest detaļas. Darbuzņēmējiem ir pieejami instrumenti un mūsdienīgs celtniecības aprīkojums, jums būs jāaprēķina materiāli un jāaprēķina būvdarbu izmaksas.

Milzīga servisa priekšrocība ir tā, ka pirms reģistrēšanās izpildītāji tiek pārbaudīti. Tāpēc mums ir tikai labākie meistari. To var pārbaudīt, izlasot atsauksmes. Katram veiksmīgi izpildītam pasūtījumam tiek paaugstināts speciālista vērtējums. Tāpēc jūs varat izvēlēties arī pēc šī kritērija.


AnyDo servisā jūs varat pasūtīt:

Viss jūsu mājām, birojam vai dzīvoklim. Ja izvēlnē neesat atradis nepieciešamo pakalpojumu, izmantojiet ērto vietnes meklētāju.

Kā arī aprēķināt:

Ļoti pieprasīts ir arī būvuzņēmumu tāmju aprēķinu pārbaudes pakalpojums. Parasts cilvēks, kas ir tālu no remonta un celtniecības sfēras, ne vienmēr saprot, cik adekvātas cenas viņam tiek piedāvātas. Tā notiek, ka cilvēks šaubās par cenu atbilstību - vai tās ir pārāk augstas? Šajā gadījumā jūs varat uzticēties mūsu profesionāļiem, kuri objektīvi paudīs savu viedokli un jūs konsultēs.

Tā vietā, lai lūgtu padomu kaimiņam, brālim vai draugam, nolīdziet profesionāli! Tādā veidā jūs izvairīsities no daudzām kļūdām un iegūsiet tieši to, ko vēlaties.

Anydo Lv @anydolv
https://www.m.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 23 dienas portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē