Igauņu zīmols Hortes ienāk Latvijā Ziņas

Igauņu zīmols Hortes ienāk Latvijā

Trešdiena, 29 septembrī, 2021

Šī gada 5. martā pirmo reizi Latvijā durvis vēra viens no lielākajiem un modernākajiem dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centriem Baltijā – Hortes, kura izveidē investēti 6,5 miljoni eiro.

Hortes ir pazīstamākais dārzkopības un mājas preču mazumtirdzniecības zīmols Igaunijā. Pie tirdzniecības centra Sāga izveidotā Hortes centra kopējā platība ir 6144 m2, no kuriem 1910 m2 veido ārējā tirdzniecības zona. 

"Hortes ir Baltijas līmeņa veiksmes stāsts, kura pamatā ir draudzīga attieksme pret dabu un zaļā dzīvesveida popularizēšana, kā arī jaunas un iedvesmojošas iepirkšanās pieredzes nodrošināšana. Mēs redzam, ka zaļais dzīvesveids arī Latvijā strauji kļūst arvien populārāks, īpaši gados jaunākas auditorijas vidū. Savas dzīvesvietas apzaļumošanai arvien biežāk pievēršas arī dzīvokļu īpašnieki, kuriem nav sava piemājas dārziņa. Mūsu mērķis, atverot pirmo Hortes centru Rīgā, ir ne tikai padarīt dzīvi Latvijā zaļāku, bet arī ieņemt līdera pozīciju dārzkopības, mājas preču un dzīves stila zīmolu vidū Baltijā," teic Hortes uzraudzības padomes vadītāja, investīciju fonda Livonia Partners partnere Kristīne Bērziņa.


Veidojot vienu no plašākajiem piedāvājumiem Latvijā, lielākā daļa no pieejamā sortimenta ir labāko Baltijas un Nīderlandes audzētavu sezonālie āra un iekštelpu augi, dārzeņu stādi, skujkoki, dzīvžogu koki, augļu koki un krūmi, zāle. 


Plašs produktu klāsts ir veltīts arī mājdzīvniekiem – barība, kopšanas līdzekļi, aprīkojums apmācībām, barības trauki, apģērbi un aksesuāri.

Piedāvājumā ir arī plašs dārza un mājokļa iekārtošanai nepieciešamo preču klāsts, tostarp mēbeles, spilveni, mājas tekstils, vāzes un puķu podi, sveces un svečturi, trauki, virtuves piederumi un dažādas interjera un dizaina preces. Centrā būs arī viss nepieciešamais skaista un praktiska dārza ierīkošanai un kopšanai. Veikalā ir pieejami tādi pazīstami dārza un mājas preču zīmoli kā Van Der Leeden, Prosperplast, Fiskars, Gardena, Claber, Tamrex, Beeztees, Mica, Spaas, Joik, Magrada, Maku, Rento, Barbecook, Mustang un citi.




“Dārzniecības centri Latvijā ir vēl līdz galam neattīstīta niša, tāpēc šī būs unikāla iespēja ikvienam gūt visplašāko iepirkšanās pieredzi dārzam un mājai. Šī būs jauna pieredze arī mums kā tirdzniecības centram, jo jau būvniecības stadijā pielāgojām ēku, lai izveidotu nosacītu siltumnīcu ar atbilstošu termoregulāciju ziemā un vasarā,” norāda SIA VPH Latvia direktors Juris Barkāns.

Meklētājs būvniecības nozarē