Eiropas inženieru izdevumā apraksts par Mežaparka estrādi Ziņas

Eiropas inženieru izdevumā apraksts par Mežaparka estrādi

Trešdiena, 28 jūlijā, 2021

Iznācis Eiropas Civilo inženieru padomes (ECCE – European Council of Civil Engineers) 2021.gada jūlija elektroniskais izdevums Nr.22, kurā līdz ar vairāku citu valstu materiāliem no Latvijas ievietots apraksts par Mežaparka Lielās estrādes atjaunošanu, informē Helēna Endriksone, Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valdes locekle un pārstāve ECCE.

Galvenā ziņa ECCE izdevumā ir vēsts par būvinženieru organizācijas pievienošanos Eiropas Komisijas jaunajai zaļā kursa iniciatīvai Bauhaus. Izdevumā ievietotas publikācijas par būvniecības nozares norisēm Austrijā, Bulgārijā, Kiprā, Portugālē un Turcijā.

Aprakstu par Mežaparka Lielo estrādi, kas līdz ar Tallinas estrādi Igaunijā ir lielākās brīvdabas skatuves Eiropā ar unikāliem tehniskajiem un akustiskajiem risinājumiem, sagatavojušas žurnāla Būvinženieris un LBS portāla redaktores no vairākiem iepriekš publicētiem materiāliem un fotoattēlu arhīva. 

ECCE izdevums internetā ir brīvi pieejams ikvienam interesentam: http://www.ecceengineers.eu/newsletter/Files/ECCE-E-journal-22.pdf?m=1626865244&.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.m.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 10 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē