Pašvaldība Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma tehnoloģiju centra pārbūvē ieguldīs 260 000 eiro Ziņas
Foto: http://www.kuldigastehnikums.lv/

Pašvaldība Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma tehnoloģiju centra pārbūvē ieguldīs 260 000 eiro

Piektdiena, 14 maijā, 2021

Pašvaldība Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma tehnoloģiju centra pārbūvē ieguldīs 260 000 eiro, liecina Kuldīgas novada domes sēdes lēmums, aģentūru LETA informēja pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Pašvaldības līdzekļi atvēlēti topošā tehnoloģiju centra ēkas Kuldīgā, Kalpaka ielā 1 ārējo tīklu izbūvei un labiekārtošanas darbiem.

Kuldīgas novada pašvaldībā saņemts Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) iesniegums, kurā pašvaldībai tiek lūgts piedalīties ar līdzfinansējumu būvprojekta "Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma Tehnoloģiju centra pārbūve" īstenošanā, kurā ir paredzēts pārbūvēt ēku Kalpaka ielā 1, Kuldīgā par Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma Tehnoloģiju centru un sakārtot ēkai piegulošo teritoriju.

Ēkas pārbūvei nepieciešamo finansējumu plānots daļēji piesaistīt no specifiskā atbalsta mērķa "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu valsts un dzīvojamās ēkās" pasākuma "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu valsts ēkās".

Deputāti lēma paredzēt šim mērķim līdzekļus pašvaldības šī un nākamā gada budžetā un slēgt trīspusēju līgumu starp Profesionālās izglītības kompetences centru "Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums", personu apvienību "INB&RAJ", kas uzvarējusi būvdarbu iepirkumā, un Kuldīgas novada pašvaldību, stāstīja Duļbinska.

Kopējās objekta izmaksas ir 4,3 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Būvdarbus ir paredzēts pabeigt 18 mēnešu laikā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē