Jaunas, vēl labākas PAROC plāksnes apmetamām fasādēm Būvniecība

Jaunas, vēl labākas PAROC plāksnes apmetamām fasādēm

Pirmdiena, 10 maijā, 2021

 Apmetamas fasādes ir viens no visizplatītākajiem sienu siltināšanas risinājumiem gan dzīvojamo, gan sabiedrisko ēku celtniecībā un renovācijā. Šādu fasāžu siltināšanai ir īpaši svarīga nozīme, jo tā samazina apkures izmaksas. Tāpēc PAROC papildinājis savu apmetamu fasāžu plākšņu piedāvājumu ar jaunu augstas veiktspējas plāksni PAROC Linio Pro.

 

PAROC apmetamu fasāžu siltumizolācijas piedāvājums ietver četrus galvenos produktus: PAROC Linio 80, PAROC Linio 10, PAROC Linio 15 un jauno plāksni PAROC Linio Pro.

 

PAROC Linio Pro: augstas veiktspējas plāksne, kuras siltumvadītspēja ir 0,034 W/mK. Tā paredzēta daudzdzīvokļu namu un citu ēku renovācijai, kā arī jaunu ēku būvniecībai.

 

PAROC Linio 10: standarta plāksne renovētām un jaunām ēkām.

 

PAROC Linio 15: siltumizolācija renovētām un jaunām ēkām, kas galvenokārt tiek izmantota sabiedriskajām ēkām un augstceltnēm.

 

PAROC Linio 80: pirmšķirīga lamellas plāksne energoefektīvām ēkām, kurās siltumizolācijas biezums pārsniedz 250 mm.

 

Pielietošana un tehniskie dati:

 

 

Lai arī siltumizolācija ir tikai viena sienas siltināšanas sistēmas sastāvdaļa, tai ir īpaša nozīmība: tā pabeigtā ēkā ir neredzama, toties siltuma ieguvums būs jūtams visā ēkas izmantošanas laikā. PAROC akmens vates produkti ir nedegoši, izturīgi, ar pirmšķirīgām termiskām īpašībām, formu nemainoši un tvaiku caurlaidīgi. Izvēloties PAROC apmetamu fasāžu akmens vati jūs investējat ēkas energoefektivitātē, tās ugunsdrošībā, ilgmūžībā, skaņas izolācijā un komfortā.

 

Par “Owens Corning”

“Owens Corning” ir starptautisks celtniecības un rūpniecības materiālu līderis. Trīs uzņēmumā ietvertie darbības virzieni ir saistīti ar plaša izolācijas, jumtu un stikla šķiedras kompozītmateriālu klāsta ražošanu un pilnveidošanu. Izmantojot 19 000 darbinieku talantus 33 valstīs, “Owens Corning” nodrošina novatoriskus produktus un ilgtspējīgus risinājumus, kas sniedz energoefektivitāti, produktu drošību, atjaunojamo enerģiju, noturīgu infrastruktūru un darba produktivitāti. Šie risinājumi rada būtisku atšķirību uzņēmuma klientiem un padara pasauli labāku. ASV Ohaio štata pilsētā Toledo esošā uzņēmuma tirdzniecības apjoms 2020. gadā bija 7,1 miljardi ASV dolāru. 1938. gadā dibinātais uzņēmums jau 66 gadus pēc kārtas ir Fortune 500® sarakstā. Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.owenscorning.com.

noname_18615 @noname_18615
https://www.m.buvbaze.lv/noname_18615/
8 gadu 7 mēnešu 7 dienu portālā
Bija online 13 februārī 02:00
Meklētājs būvniecības nozarē