Jaunākās būvniecības tehnoloģijas un risinājumus piedāvās izstāde Māja I 2017 Ziņas

Jaunākās būvniecības tehnoloģijas un risinājumus piedāvās izstāde Māja I 2017

Otrdiena, 7 februārī, 2017

Būvniecībā vienmēr jādomā, kā pilnveidoties! Tam lielisks palīgs būs izstāde “Māja I 2017”, kas no 9. līdz 12. martam notiks Ķīpsalā. Tajā izstādes dalībnieki prezentēs būvniecības jaunumus, bet nozares eksperti sniegs vērtīgas konsultācijas.

“Lai arī būvniecībā ir piedzīvoti gan kāpumi, gan kritumi, būvniecības nozares pārstāvjiem ir nelaužama tradīcija ik gadu tikties izstādē “Māja I”, lai apmainītos ar nozares jaunumiem un biznesa kontaktiem,” stāsta izstādes projektu vadītājs Roberts Brēde. 

“Māja I” ir Baltijas būvniecības tirgus barometrs, kas spilgti parāda notiekošo nozarē: tendences, aktualitātes, kvalitātes prasības, cenu svārstības u. c. Nemainīgi gadu no gada izstādē piedalās vismaz 350 būvniecības nozares uzņēmumu gan no Austrumeiropas, gan no Rietumeiropas, gan arī no Āzijas. Arī šis gads nav izņēmums! Šobrīd dalību izstādē jau apstiprinājuši vairāk nekā 300 uzņēmumu. To vidū ir tādi būvniecības flagmaņi kā “Tenapors”, “Reaton”, “Pata kokmateriāli”, “Ripo International”, “LEBENS”, “SB”, “Husqvarna”, “AKB būve”, “Iļģuciems”, “Aeroc”, “Paroc”, ”Preiss Būve”, “MONIER” u. c. 


Izstādes “Māja I 2017” dalībnieki piedāvās Baltijas klimatam un ekonomiskajiem apstākļiem piemērotākos produktus un pakalpojumus: izdevīgākos būvinstrumentus un būvtehniku, atbilstošākos būvmateriālus, energoefektīvākās apkures sistēmas un videi draudzīgākās ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, ekonomiskākās santehnikas ierīces, jaunākos interjera un dizaina risinājumus u. c. Paralēli izstādei notiks daudzveidīga semināru un konferenču programma. Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/bt1/maja1/

Nedaudz ieskicējot šī brīža aktualitātes būvniecībā, Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) priekšsēdētājs Mārtiņš Straume norāda, ka arvien aktuālāka kļūst trīsdimensiju projektēšana: “ Latvijā aug pieprasījums gan pēc profesionāla darbaspēka, gan tehnoloģijām, kas spētu nodrošināt šādu pakalpojumu. Būvniecības izstādē “Māja I” var satikt profesionālus uzņēmumus, kuri augstā līmenī spēj nodrošināt pat lidostu, ostu, dzelzceļa būvniecību, kā arī dažādu satiksmes un komunikāciju tuneļu un pārvadu būvniecību.”

Izstādi "Māja I" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. 


Sekojiet izstādes jaunumiem arī Facebook: www.facebook.com/izstademaja/

Izstādes darbalaiks: 
9.–11. marts 10.00–19.00
12. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:
Ieejas biļete – EUR 6 
Pensionāriem, studentiem – EUR 4,50
Skolēniem, invalīdiem – EUR 3,50
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 12,50

Grupu (10+) biļešu cenas:
Grupas ieejas biļete (skolēniem, studentiem) – EUR 3,00 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē