Atjaunots PAROC elastīgo izstrādājumu piedāvājums Būvniecība

Atjaunots PAROC elastīgo izstrādājumu piedāvājums

Pirmdiena, 28 septembrī, 2020

Atjaunotā elastīgās siltumizolācijas saime piedāvā 4 izstrādājumus - PAROC® Ultra plus, PAROC® Ultra, PAROC® Solid un PAROC® Sonus ventilējamu sienu, slīpo jumtu un bēniņu siltumizolācijai, kā arī iekšējo starpsienu un grīdas starpslāņu skaņas izolācijas un ugunsaizsardzības nolūkiem.

 

Katra ēkas norobežojošā konstrukcija ir salikta struktūra, kas sastāv no vairākiem dažādu materiālu slāņiem ar dažādām funkcijām - galvenajiem slodzi nesošajiem elementiem, blīvējumiem, izolācijas, apdares un citiem papildu materiāliem, kuru izmantošana ir atkarīga no izvēlētā risinājuma. Siltumizolācijā ir ļoti svarīgas visas šīs struktūras sastāvdaļas, kas ietekmē ēkas energoefektivitāti, skaņas izolāciju un ievērojami uzlabo ēkas ugunsdrošību.

 

Ēku izolācijas plāksnes tiek plaši izmantotas, lai siltinātu dažādus norobežojošās konstrukcijas nodalījumus - jumtus, sienas, bēniņus, grīdas un iekštelpu skaņas izolējošās starpsienas. Tāpēc mēs esam atjauninājuši PAROC universālo plākšņu piedāvājumu un definējuši pielietojuma zonas, lai palīdzētu vieglāk izvēlēties pareizo produktu.

 

PAROC® Ultra plus plāksnes, pateicoties to zemajai siltumvadītspējai (λd =0,034 W/K*m), ir ideāli piemērotas ventilējamu sienu un ieslīpu jumtu siltināšanai energoefektīvās ēkās. Tās ir elastīgas un viegli uzstādāmas, kā arī nevainojami saglabā savu formu. Tāpēc tās ļoti labi piemērotas ieslīpu jumtu vai karkasa sienu konstrukcijām, kurās izolācija tiek uzstādīta starp statnēm, kā arī cita veida ventilējamām sienām.

 

PAROC® Ultra plāksnes ir galvenais un populārākais izstrādājums ar zemu siltumvadītspēju - λd = 0.035 W/m*K. Šīs plāksnes ieteicamas ieslīpu jumtu, bēniņu un ventilējamu fasāžu siltināšanai visu veidu jaunās un renovētās ēkās.

 

Jaunais izstrādājums PAROC® Solid ir paredzēts skaņas un ugunsdrošības izolācijas starpsienām, kas veidotas no ģipškartona plāksnēm. Ģipškartona plākšņu starpsienas ar PAROC® Solid plāksnēm starp statnēm tikušas pārbaudītas un sertificētas Somijas Eurofins Expert Services Oy izpētes centrā. Atkarībā no karkasa veida un ģipškartona plākšņu slāņu skaita, tās ideāli izolē skaņu dažādu veidu ēku iekšējās starpsienās pat ar augstākām prasībām, kas noteiktas standartos. Papildus galvenajam pielietojumam PAROC® Solid iespējams lietot kā siltumizolāciju ventilējamām sienām un bēniņiem, kā arī grīdu starpslāņiem ēkās ar ne tik augstām energoefektivitātes prasībām, vasaras mājās vai pagaidu ēkās.

 

PAROC® Sonus izstrādājums paredzēts dzīvojamo un biroja ēku iekšējo starpsienu, starpstāvu koka pārsegumu skaņas izolācijai. Šis skaņas izolācijas risinājums apstiprināts Eiropas tehniskajā novērtējumā, ko izdevis Eurofins Expert Services Oy. Turklāt to iespējams izmantot skaņas viļņu izolēšanai koka grīdās.

 

"Universālo plākšņu atjaunotais piedāvājums padara izvēli vienkāršu un vieglu, kad jāizvēlas siltumizolācija ventilējamām sienām, ieslīpiem jumtiem, bēniņiem, grīdu starpslāņiem vai ģipškartona starpsienu skaņas izolācijai. Tagad ikvienam izvēle, kuru plāksni izmantot, būs krietni skaidrāka," norāda SIA PAROC Valdes priekšsēdētājs Jānis Naglis.

 

Akmens vates plāksnēm ir vairākas lieliskas īpašības - zema siltumvadītspēja, skaņas izolēšanas īpašības, ūdens tvaiku caurlaidība un noturība pret mitrumu, izturība un turklāt tās ir nedegošas. Visām šīm plāksnēm ir A1 Euroclass ugunsreakcijas klasifikācija.

 

Par “Owens Corning”

“Owens Corning” ir starptautisks celtniecības un rūpniecības materiālu līderis. Trīs uzņēmumā ietvertie darbības virzieni ir saistīti ar plaša izolācijas, jumtu un stikla šķiedras kompozītmateriālu klāsta ražošanu un pilnveidošanu. Izmantojot 18 000 darbinieku talantus 33 valstīs, “Owens Corning” nodrošina novatoriskus produktus un ilgtspējīgus risinājumus, kas sniedz energoefektivitāti, produktu drošību, atjaunojamo enerģiju, noturīgu infrastruktūru un darba produktivitāti. Šie risinājumi rada būtisku atšķirību uzņēmuma klientiem un padara pasauli labāku. ASV Ohaio štata pilsētā Toledo esošā uzņēmuma tirdzniecības apjoms 2019. gadā bija 7,2 miljardi ASV dolāru. 1938. gadā dibinātais uzņēmums jau 66 gadus pēc kārtas ir Fortune 500® sarakstā. Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.owenscorning.com.

noname_18615 @noname_18615
https://www.m.buvbaze.lv/noname_18615/
8 gadu 7 mēnešu 6 dienu portālā
Bija online 13 februārī 02:00
Meklētājs būvniecības nozarē