Slim Line Plus galda virsmu kolekcija no Kronospan. Būvniecība

Slim Line Plus galda virsmu kolekcija no Kronospan.

Ceturtdiena, 23 aprīlī, 2020

Slim Line Pluss galda virsmas apvieno augstu kvalitāti un triecienizturību ar izcilu estētiku. Tās brīnišķīgi papildina jebkuru virtuvi, vannas istabu vai biroja telpu, nodrošinot ideālu darba virsmu uz daudziem gadiem. Izteikti plānas un elegantas - Kronospan 12 mm slaidā profila darba virsmas ar vienkrāsaino vidējo slāni, saglabā tādas pašas funkcionālās īpašības kā standarta augstspiediena lamināts (HPL Compact boards)  un lamināta galda virsmas (Worktops), taču sniedz vēl vairākus papildu ieguvumus. Šīs galda virsmas ir īpaši triecienizturīgas, jo tās ir veidotas no vairākiem papīra slāņiem. Darba virsmas ir ar divpusēji dekoratīvu virsmu, tāpēc tās lieliski var izmantot elegantiem brokastu galdiem, virtuves letēm un atklātiem plauktiem. Darba virsmai nav nepieciešama papildu malu apdare vai virsmas apstrāde, turklāt tās ir viegli uzstādīt.

 

PRIEKŠROCĪBAS:

  • Ūdensizturīga, slodzes noturīga virsma, kas lieliski piemērota iebūvējamām izlietnēm.Triecienizturīga un karstumizturīga virsma.
  • Nav nepieciešami savienojumi vai apmales.
  • Galda virsmas ir iespējams veidot ar moderni slīpu malu.
  • Piemērotas horizontālām un vertikālām virsmām - var izmantot gan kā virtuves darba virsmas, gan kā virtuves sienas aizsargpaneļus.
  • Divpusēja dekoratīvā virsma – ideāli piemērota izmantošanai atklātās telpās un brokastu letēm.
  • Gludās struktūras dēļ virsma ir antibakteriala, higiēniska, viegli kopjama un tīrāma.

 

Jaunākā Slim Line Pluss kolekcija pārsteidz gan ar klasiskām interjera dizaina vērtībām, gan piedāvā mūsdienīgas un unikālas dizaina tendences. Šokējošu eleganci jaunajā Slim Line kolekcijā ienes melnās galda virsmas, kuras pārsteidz ar vēl nebijušu tekstūru – no maigas, samtainas virsmas, uz kuras nepaliek pirkstu nospiedumi, līdz raupjai, akmenim līdzīgai tekstūrai. Turklāt virsmai nebūs nepieciešama papildus apmale, jo plātnes malas ir pieskaņotā melnā krāsā. 

Kontrastā melnajiem dekoriem ir arī eleganti un vienmēr aktuāli baltie dekori, tā piemēram, Venato ir kļuvis par absolūtu favorītu, jo ir precīza marmora reprodukcija. Jaunā kolekcija tāpēc iekļauj vēl divus marmora dekorus – Cream Navona un Atlantic Marble – dizaini, kas ir reizē maigi un drosmīgi, turklāt atgādina īstu marmoru gan vizuāli, gan ar savu tekstūru.

Tā kā cilvēki aizvien vairāk dzīvo un strādā pilsētās, tad tikai saprotama ir tendence urbānos elementus un vidi iekļaut arī interjera dizainā. Truklāt Slim Line galda virsmas lieliski ļauj pilsētvides materiālus, piemēram, metālu, akmeni un betonu, ienest arī iekštelpās. Black Concreate ir dekors, kas tik tiešām burtiski izskatās pēc tumša betona, turklāt raupjā, autentiskā tekstūra padara šo ilūziju pilnīgu. Arī jaunais dekors Urban Stonecrete lieliski iederēsies kādā ekstravagantā biroja telpā vai mūsdienīgā restorānā – šo dekoru raksturo tā daudzās pelēkā toņa nokrāsas un vēsā, akmenim līdzīgā tekstūra.

Slim Line galda virsmas ir plānas un elegantas, tāpēc tās ir mūsdienīga interjera neatņemama sastāvdaļa. Aizvien vairāk cilvēki savā interjerā vēlas iekļaut ko jaunu un nebijušu, un unikālās Slim Line darba virsmas tiešām ļauj atdzīvināt un izcelt jebkuru telpu. Jaunās kolekcijas dekori Andromeda un Omega ir pildīti ar sīkām alumīnija daļiņām un mirdzumiņiem, kas lieliski atstaro gaismu. Taču šie jaunie dekori ir samtainajā Glitter Matt tekstūrā, kas nozīmē, ka virsma ir mirdzoša, bet nav par daudz spoža un uzkrītoša. Īpaši jāizceļ dizaini Omega -  sīkie zelta mirdzumiņi lieliski saspēlējas ar melno vai krēmkrāsas dekoru. Lielisks veids kā iekārtojumu padarīt unikālu un ieturētu. 

Kontrastā mūsdienīgiem urbāniem dekoriem, Slim Line kolekcijā ir iekļauti arī silti un tik ļoti pazīstami ozolkoka dekori. Arī slaida un plāna galda virsma ar robustu un izteiksmīgu ozola rakstu piešķir nebijušu raksturu mājīgai ģimenes virtuvei.


Meklētājs būvniecības nozarē