Aicinām balsot par simpātiskāko energoefektīvāko ēku Ziņas

Aicinām balsot par simpātiskāko energoefektīvāko ēku

Otrdiena, 12 jūnijā, 2018

Konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2018” organizatori aicina iedzīvotājus iesaistīties konkursa norisē un līdz šā gada 18. jūnija plkst. 23.59 balsot par sev simpātiskāko energoefektīvāko ēku Latvijā.

Konkursa tīmekļa vietnē publicēta informācija par visām šā gada konkursam pieteiktajām ēkām. Ēka, par kuru nobalsos visvairāk iedzīvotāju, saņems konkursa Simpātiju balvu.

Kā zināms, šogad konkursā „Energoefektīvākā ēka Latvijā” kopumā tika iesniegti 14 projektu pieteikumi. Noslēguma pasākums un konkursa laureātu apbalvošana notiks šā gada 20. jūnijā.

Konkurss „Energoefektīvākā ēka Latvijā” tiek organizēts jau astoto gadu pēc kārtas ar mērķi veicināt labo praksi ēku energoefektivitātes jomā, veidot sabiedrības izpratni par ēku siltumnoturību, kā arī siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, lai radītu kvalitatīvu un arhitektoniski izteiksmīgu dzīves telpu. Konkursu organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar žurnālu „Būvinženieris” un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Detalizētāka informācija par konkursu pieejama tīmekļa vietnē www.energoefektivakaeka.lv

Konkursa nolikums sagatavots sadarbībā ar informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” sadarbības partneriem. Balsot aicinām konkursa tīmekļa vietnē: http://www.energoefektivakaeka.lv/index.php/balsosana-2018.

Konkursa atbalstītāji ir: Profine Baltic pārstāvniecība, SIA „Paroc”, SIA „Saint-Gobain Celtniecības Produkti”, SIA „Knauf”, SIA "Rockwool", SIA "Robert Bosch", Attīstības finanšu institūcija Altum, AS "LAFIPA", AS "Latvenergo", SIA "Sika Baltic", SIA "DAW Baltica" (Caparol), istabai.com un SIA "EJOT Baltic"”. Konkursa informatīvie atbalstītāji ir laikraksts “Latvijas Avīze”, būvniecības portāli www.abc.lv, www.buvlaukums.lv, www.building.lv un www.buvbaze.lv.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.m.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 10 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē