Ādažu novada jauno uzņēmēju atbalsta konkursā apstiprināti trīs projekti Ziņas

Ādažu novada jauno uzņēmēju atbalsta konkursā apstiprināti trīs projekti

Pirmdiena, 7 augustā, 2017

Ādažu novada dome jau otro gadu pēc kārtas organizē Ādažu novada jauno uzņēmēju konkursu, kura mērķis ir veicināt jauno komersantu attīstību Ādažu novadā, sekmējot darbavietu radīšanu, jaunu produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Novada pašvaldība informē, ka pieteikšanās konkursam noslēdzās 19. jūnijā, un pavisam kopā tika iesniegti trīs projektu pieteikumi. 24. jūlijā konkursa projektu vērtēšana komisija pieņēma lēmumu par visu trīs projektu apstiprināšanu un līdzfinansējuma piešķiršanu: 1. vietas ieguvējam – 1948 eiro apmērā, 2. vietas ieguvējam – 1000 eiro un 3. vietas ieguvējam – 1000 eiro apmērā.

"Visi iesniegtie un apstiprinātie projekti ir interesanti. Iesniedzēji uzņēmējdarbības idejas bija sagatavojuši labā kvalitātē un atbilstošā detalizācijā. Jaunie komersanti plāno uzsākt komercdarbību dažādās jomās: profesionāla līmeņa filmēšanas un montāžas apmācību pakalpojumu sniegšanā; friziera un bārdas korekcijas pakalpojumu sniegšanā vīriešiem; pasākumu un aktivitāšu organizēšanā dažādām vecuma grupām," vēsta Ādažu novada dome.

Apstiprināto projektu iesniedzējiem ir jāreģistrējas kā saimnieciskās darbības veicējiem vai komersantiem 60 dienu laikā no konkursa projektu vērtēšana komisija lēmuma pieņemšanas dienas. Līgumi par projektu īstenošanu ar jaunajiem uzņēmējiem tiks slēgti pēc reģistrācijas izdrukas no Uzņēmuma reģistra un citu nepieciešamo dokumentu iesniegšanas domē.

Avots: aprinkis.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši 2 dienas portālā
Bija online 03 maijā 23:06
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas