Zaļais jumts Ķesterciemā

Šīs vasaras realizētais projekts Ķesterciemā. No vietas, kurā agrāk atradās pamests šķūnītis, ir tapusi kafejnīca ar zaļo jumtu. Ja kādreiz brauciet garām Ķesterciemam vai esiet turpat TUKUMA pusē, noteikti apmeklējiet ALBATROSSRESTO kafejnīcu. Mājīgas telpas un gards ēdiens, kuru baudīt. Ja tā ir vasara - izmantojiet pludmales iespējas

Lai realizētu ambiciozo ieceri, izmantojām SOPREMA zaļā jumta sistēmu TUNDRA SLOPED, kura paredzēta līdz 45 grādu slīpumiem. Jau projekta realizācijas laikā saskāros ar apkārtējo cilvēku interesi. Lielākoties tiku iemūžināts arī telefonos. Arī tagad, kad projekts ir realizēts, apkārtējo interese nav mitējusies. Vietējie saka, ka ēka ļoti labi iekļaujas ainavā un rodas sajūta, ka šāds jumts tur bijis visu laiku. Protams, ne viss gāja gludi, sākot jau ar tehnikas ķibelēm un beidzot ar lielo karstumu, kādu mūs lutināja lielā dzeltenā bumba 2021.gadā. Taču tas viss bija vērtīgs ceļš, kura laikā ieguvu pieredzi, uzlaboju produktu un iepazinu jaunus cilvēkus.

Par citiem projektiem un izaicinājumiem nākošajās publikācijās. Ja vēlies “stāsta vakaru” par šo projektu - tiekamies pie kafijas vai apiņu tējas.



Kafejnīca: CAFE ALBATROSSRESTO

Arhitekti: PALAST ARHITEKTS



Andrejs Siliņš Daiņa dēls

Дата завершения работ: 12 ноября 2021
Адрес проведения работ: Albatross, Ķesterciems, Engures pagasts, LV-3114, Latvija
#zaļaisjumts #zaļiejumti #jumti #soprema