LNK Industries ražos mobilos bunkurus beramkravu pārkraušanai ostās Новости

LNK Industries ražos mobilos bunkurus beramkravu pārkraušanai ostās

Вторник, 5 марта, 2024

 AS "LNK Industries" sākusi ražot augstas mobilitātes "hopper" tipa tvertnes jeb bunkurus beramkravu pārkraušanai, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Viens no šāda tipa mobilajiem bunkuriem kuģu pārkraušanai, ko ir izstrādājis "LNK Industries", jau tiek transportēts uz Kubu. To izmantos, lai palielinātu viena no lielākajiem operatoriem, uzņēmuma "Seablinc" sēra pārkraušanas efektivitāti Moa ostā, Kubā.

Kompānijā skaidro, ka mobilie bunkuri ir radīti, lai nodrošinātu drošu un efektīvu beramkravu iekraušanu kravas automašīnās, dzelzceļa vagonos un citās tehnikas vienībās, kas nepieciešamas tālākai transportēšanai pa sauszemi.

Šāda "hopper" tipa mobilie bunkuri paver būtiskas priekšrocības salīdzinājumā ar fiksētām vai daļēji fiksētām pārkraušanas iekārtām, skaidro "LNK Industries". Bunkuri vispirms tiek testēti, pēc tam piegādāti pasūtītājam darba gatavībā. Lai ierīkotu mobilās beramkravas pārkraušanas iekārtas nav nepieciešams veikt būvdarbus objektā uz vietas - nodošana ekspluatācijā ir ātrāka, un izmaksas - zemākas.

"LNK Industries" direktors Genadijs Kamkalovs skaidro, ka mobilais bunkurs kuģa pārkraušanai ir ražots, montēts un testēts Latvijā. Jaunā iekārta spēj apstrādāt vairāk nekā 130 tonnas kravas ar pārkraušanas jaudu, kas pārsniedz 1000 tonnas stundā, nodrošinot iespēju pārkraut jebkāda tipa beramkravas. Bunkurs tiek transportēts uz Kubu izjauktā veidā, lai tur tiktu montēts šā gada aprīlī.

"LNK Industries" mobilie bunkuri spēj pārkraut dažāda veida beramkravas, tostarp korozīvus materiālus, piemēram, sēru, garantējot ilgstošu izturību pret koroziju un nolietojumu. Pateicoties pašpiedziņas un gumijas riteņu sistēmai, bunkurus var viegli pārvietot atbilstoši pārkraušanas vietas vajadzībām.

"LNK Industries" 2022.gadā strādāja ar 84,956 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,9% vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās 7,4 reizes un bija 484 011 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"LNK Industries" reģistrēta 2005.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 272 411 eiro. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Vadims Milovs.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 25 дней на портале
Был онлайн 38 минут назад
Строительный поисковик