16.01.2023 Liepājas pašvaldība izsolē piedāvā iegādāties zemesgabalus dzīvojamo māju būvniecībai Новости

16.01.2023 Liepājas pašvaldība izsolē piedāvā iegādāties zemesgabalus dzīvojamo māju būvniecībai

Вторник, 17 января, 2023

Liepājas pašvaldība līdz 22.janvārim aicina pieteikties interesentus nekustamo īpašumu elektroniskajai izsolei kādam no astoņiem brīvajiem zemesgabaliem privātmājas vai mazstāvu daudzdzīvokļu mājas būvniecībai, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Enģele.

Izsolei piedāvātie zemesgabali ir Airītes ielā 10, Airītes ielā 10A, Airītes ielā 10B, Celtnieku ielā 12A, Ezerlīču ielā 15, Ezerlīču ielā 17, Ezerlīču ielā 19, kuros saskaņā ar pilsētas teritorijas plānojumu atļautā izmantošana ir jauktas apbūves teritorija ar dzīvojamo funkciju, savukārt Loču ielā 17 un Celtnieku ielā 12A atļautā izmantošana ir mazstāvu dzīvojamā apbūve.

Liepājas administrācijas izpilddirektora vietnieks īpašumu jautājumos Mārtiņš Tīdens skaidro, ka Liepājā ir izveidojies liels pieprasījums pēc zemesgabaliem privātmāju būvniecībai, tomēr iespējas iegādāties šādus zemesgabalus ir ierobežotas. Tāpēc pašvaldībā tika pieņemts lēmums par lielāka zemesgabala sadalīšanu vairākos - privātmāju būvniecībai piemērotos, ar tuvumā pieejamām komunikācijām. Tāpat izsolē tiek piedāvāts neizīrēts nekustamais īpašums Brīvības ielā 74, kas sastāv no dzīvojamās mājas un zemes vienības 772 kvadrātmetru platībā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик