Hepsor jaunajam biznesa kompleksam StokOfiss, pirmās kārtas Spāru svētki Новости

Hepsor jaunajam biznesa kompleksam StokOfiss, pirmās kārtas Spāru svētki

Понедельник, 4 апреля, 2022

Nekustamā īpašuma attīstītāja "Hepsor" Dreiliņos uzsāktais jaunais biznesa kompleksa "Stokofiss" pirmās kārtas posms - "StokOfiss U30" nosvinējis "Spāru svētkus", kas ir nozīmīgs progresa rādītājs "StokOfiss" kompleksā. Jau šobrīd visas no pirmās kārtas būvniecības pieejamajām telpām ar kopējo platību 3650 kv.m ir iznomātas un nomniekiem būs pieejamas jau šī gada vasarā. Enkurnomnieks šajā kompleksā būs Douglas Latvia.

Jaunais biznesa komplekss sastāvēs no divām kārtām, un plānotais kopējais investīciju apjoms ir aptuveni 17 miljoni eiro.

"Šis ir "Hepsor" piektais realizētais projekts Latvijā, taču pirmais biznesa komplekss komerctelpu segmentā. Ieguldām resursus un pūles, lai radītu vislabvēlīgākos apstāķļus un tehniskos risinājumus biznesa kompleksa "StokOfiss" konceptā, kurā veikals, birojs un noliktavas telpas atrodas vienuviet. Esam arī gandarīti, par nomnieku izrādīto interesi, jo visas telpas jau ir iznomātas, pirms būvniecības darbu beigām" tā Martti Krass Hepsor Latvia valdes loceklis. Būvniecība noritējusi, kā cerēts, un esam pateicīgi mūsu partnerim Mitt&Perlebach SIA par ieguldījumu šajā projektā. Un mēs augstu vērtējam veiksmīgo sadarbību ar "BigBank" Latvijas filiāli un ceram uz tās atbalstu turpmāko projektu attīstībā. ".

Blakus "StokOfiss U30", Ulbrokas ielā 34, taps arī biznesa kompleksa otrā kārta, kas pašlaik ir projektēšanas stadijā - "StokOfiss U34". Plānots, ka tā iznomājamā platība būs divas ar pusi reizes lielāka - 8520 kv.m, kas dos vēl vairāk iespējas uzņēmumiem tikt pie savām biroja, veikala vai noliktavas telpām. Mūsdienās uzņēmumiem tā ir milzīga priekšrocība no loģistikas, biznesa efektivitātes un darba spēka apstākļu komforta viedokļa, savienot biznesa aspektus vienā centrā, kas paaugstina arī finansiālo ieguvumu efektivitāti. Jāuzsver, ka telpas ir iespēja pielāgot nomnieku vajadzībām. Otrās kārtas telpas "StokOfiss U34" nomniekiem būs pieejamas 2024.gadā.

"Hepsor AS" (www.hepsor.ee) ir viens no visstraujāk augošajiem īpašumu attīstītājiem Igaunijā dzīvojamā un komerciālā nekustamā īpašuma segmentā. Pēdējo desmit gadu laikā "Hepsor" ir uzbūvējis vairāk nekā 1300 mājokļu un 15 000 m2 komercplatību. "Hepsor" bija pirmais nekustamo īpašumu attīstītājs Baltijas valstīs, kurš ieviesa vairākus inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, padarot ēkas energoefektīvākas un līdz ar to arī videi draudzīgākas. Uzņēmuma portfelī ir 26 attīstības projekti ar kopējo pārdodamo platību 186 000 m2.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 15 дней на портале
Был онлайн 1 час назад
Строительный поисковик