Skates Gada labākā būve 2020 laureātus paziņos 21.septembrī Новости

Skates Gada labākā būve 2020 laureātus paziņos 21.septembrī

Вторник, 14 сентября, 2021

Skates Gada labākā būve Latvijā 2020 rezultātu paziņošana interneta tiešsaistē notiks šī gada 21.septembrī no pulksten 13 līdz 15. Žūrijas vadītājs Normunds Grinbergs, Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) valdes priekšsēdētājs, nosauks pērn pabeigtos labākos objektus astoņās nominācijās, kuru radītāji saņems balvas. Tiešsaistes translācija no rezultātu paziņošanas Esena Pārdaugavas dārzos būs vērojama Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) mājaslapā blbs.lv un skates profilā facebook/gadabuve. Laureāti saņems informāciju par pieslēgšanos tiešsaistei un balvu saņemšanu klātienē.

 

Godalgas un speciālās atbalstītāju balvas saņems labāko dzīvojamo un publisko jaunbūvju veidotāji, izcilāko pārbūvju un restaurācijas meistari, inženierbūvju un ainavas objektu autori, kā arī koka būvju un BIM objektu radītāji. Balvu no žurnāla Būvinženieris saņems Gada konstruktors 2020, kuru profesionāļu balsojumā nosauc žūrijas dalībnieki projektētāji.

 

Skates rīkotāji sveiks bērnu zīmējumu konkursa Mana novada dārgakmens labāko darbu autorus, pateicoties arī viņu pedagogiem un ģimenēm.

Visi laureāti līdz ar balvām saņems gadagrāmatu Gada labākā būve Latvijā 2020, kurā ievietota informācija un attēli par visiem 2020.gada skatei pieteiktajiem objektiem, kā arī labākie jauno mākslinieku konkursa darbi.

 

Skates rīkotājas – Latvijas Būvnieku asociācija un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar 15 būvniecības nozares nevalstiskajām organizācijām, Būvniecības valsts kontroles biroju, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA FAD un nozares žurnālu Būvinženieris.

 

Skates Gada labākā būve Latvijā 2020 titulsponsors – kompānija Tikkurila, atbalstītāji – Vivacolor, Saint-Gobain, Bauroc, Mitek Baltic, S.B.C., Mapei, EJOT, CMB, IIZI, PERI, InfoEra Latvia, Promat. Informatīvie atbalstītāji: žurnāls Būvinženieris, LETA, TVNET, Nozare.lv, City24, building.lv, būvlaukums.lv, abc.lv, buvbaze.lv.

 

Vairāk informācijas: www.gadabuve.lv, tālrunis +371 26484891, e-pasts gadabuve@gmail.com.

Buvinzenieru Savieniba @latvijas_buvinzenieru_savienba
https://www.m.buvbaze.lv/latvijas_buvinzenieru_savienba/
3 года 6 месяцев 2 дня на портале
Был онлайн 16 октября в 11:56
Строительный поисковик