Baltijas tirgū darbu sāk finansējuma platforma īres biznesam Новости

Baltijas tirgū darbu sāk finansējuma platforma īres biznesam "Loanbnb.com"

Пятница, 3 июля, 2020

Baltijas tirgū darbu sāk finansējuma platforma īres biznesam "Loanbnb.com", aģentūru LETA informēja "Loanbnb.com" pārstāvji.

"Loanbnb.com" pārstāvji norādīja, ka "Loanbnb.com" ir Eiropas privāto investoru radīta platforma, kas izsniedz ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus īpašumu remontam, paplašināšanai, kā arī jaunu īpašumu iegādei īres biznesa attīstīšanai jebkurā vietā - pilsētā vai laukos.

"Loanbnb.com" informēja, ka pēc naktsmītņu rezervēšanas uzņēmuma "Airbnb" aptaujas datiem, apartamentu izīrētāji krīzes periodu viesmīlības nozarē izmanto remontdarbu veikšanai un aprīkošanai. Naktsmītņu īres pieprasījumam aizvadīto mēnešu laikā sarūkot vidēji par pusi, daļa uzņēmēju pievērsušies savu īpašumu pilnveidošanai un remontam. 

"Visi, kam īpašumu izīrēšana "Airbnb" un "Booking" platformās bija papildu ienākumu avots vai pamatbizness, izjuta "Covid-19" ierobežojumu sekas. Jaunais finanšu virziens orientēts tieši uz šiem uzņēmējiem, jo uzskatu, ka šis ir īstais laiks attīstībai, lai tūrisma kustībai atsākoties, varētu konkurēt tirgū ar, piemēram, svaigi remontētu īpašumu vai jauniegādātu īrei domātu lauku viensētu," uzsvēra "Loanbnb.com" pārstāvis Ņikita Gončars.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик