Nesam galda spēles ārā! Коммерческая информация

Nesam galda spēles ārā!

Вторник, 22 октября, 2019

Galda spēles publiskajos parkos Latvijā ir ienākušas salīdzinoši nesen. Noteikti ikkatrs no mums var nosaukt vien pāris vietas, kur ir zināma kāda publiski pieejama galda spēle, savukārt, kāds varbūt nezina nevienu šādu vietu. Nu lūk, tāpēc mēs, Laukumi.lv, vēlamies pastāstīt par to mazliet vairāk un iedrošināt ieguldīt līdzekļus tieši šajā aktīvā laika nodarbē, jo tas ir lielisks veids, kā parkā, pie skolas, bērnu rotaļu laukumos vai daudzdzīvokļu māju pagalmos radīt vairak jautrības. Galda spēles ir izstrādātas tā, lai būtu piemērotas visos Latvijas  klimatiskajos laikapstākļos un īpaši paredzētas publiski atklātām telpām, jo kā zināms, betons ir augstas kvaliātes materiāls, tas neplīst un ir izturīgs.

Betona tenisa galdi

Galda teniss iespējams ir vienīgais sporta veids, kas var pulcēt suņu staidzinātājus, futbolistus un skrituļslidotājus vienuviet, kuri var spēlēt kopā un nejusties neērti, ja kaut kas nesanāk. Kas attiecas uz pašu atrakciju, tad galda virsma un galda kājas ir izgatavotas no augstas kvalitātes betona, savukārt, tērauda detaļas ir aizsargātas pret koroziju. Mūsu āra tenisa galdu īpatnība ir gludā virsma, kurai gandrīz ir tāds pats bumbiņas atlēciens kā iekštelpu galdam. Tas sniedz autentisku galda tenisa sajūtu, kas paliek nemainīga gadu desmitiem. Kā vēl viens svarīgs ieguvums ir tas, ka šie tenisa galdi ir piemēroti arī cilvēkiem ar fiziskiem traucējumiem, un arī ratiņkrēslu lietotāji var ērti spēlēt šo spēli, jo galda virsma ir  aptuveni 78 cm augstumā un ir pieejama ratiņkrēslam. 

Šaha galdi

Šahu un dambreti lielākoties spēlē tiem, kam fiziskās aktivitātes nav tik tuvas un vairāk tīk prāta spēles. Lielākoties tie ir pensijas vecuma cilvēki, bet ir gana daudz jauniešu, kam šīs spēles ir sava veida sports. Populāri ir šaha galdus izvietot parkos,  daudzdzīvokļu māju pagalmos vai pie bērnu rotaļu laukumiem. Un katrai šai vietai ir labs iemesls, kāpēc šādi galdi ir nepieciešami. Piemēram, izbūvējot šādu šaha galdu daudzdzīvokļu mājas pagalmā, tā noteikti būs pupulārākā tikšanās vieta domubiedru grupai, kas aizraujas ar šahu. Laukumi.lv piedāvā betona galdu šaham un dambretei ar 4 sēdvietām un dubulto galdu ar 8 sēdtvietām.   Galda virsma izgatavota no pulēta betona ar iestrādātām gres flīzēm, kas arī veido šo šaha/dambretes pamatni. Sēdekļi izgatavoti no kvalitatīva egļu koka.

Galda futbols

Arī betona futbola galdi nodrošina jautru un aizraujošu āra aktivitāti visām vecuma grupām. Gluži tāpat kā tenisa vai šaha galds, tie ir piemēroti izvietot publiskajos parkos, māju pagalmos vai bērnu rotaļu laukumos. Galda futbols arīdzen ir būvēts, lai izturētu visus laikapstākļus un izturīgais betons gādā par to, lai spēle tiek spēlēta vairāku gadu garumā. Galda virsma ir gludi pulēta, nodrošinot augstu spēles komfortu. Vadības stieņi izgatavoti no nerūsējoša tērauda, savukārt,  paši futbolisti ir veidoti no HDPE plastikāta. 

                Publiski pieejamās galda spēles noteikti ir labs risinājums, kā dot iespēju pilsētas iedzīvotājiem izklaidēties.  Laukumi.lv būs ļoti laba izvēle, kas parūpēsies par šīm galda spēlēm!

 

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 лет 13 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 15:22
Строительный поисковик