Knauf detaļas un profili sistēmu perfektai saderībai Актуальные советы

Knauf detaļas un profili sistēmu perfektai saderībai

Среда, 22 февраля, 2017

Metāla un koka karkasa konstrukciju, bet jo īpaši sausās būves sistēmas karkasu izveide nav iedomājama bez saderīgu detaļu un profilu izmantošanas. Visi Knauf profili un detaļas ir Knauf sistēmas sastāvdaļa – to būvfizikālās īpašības ir savstarpēji saderīgas, atbilst gan DIN (DIN 18182-1), gan EN (EN 14195; EN 13964) prasībām un ir apliecinātas ar Ekspluatācijas īpašību deklarācijām.

Knauf detaļu un profilu klāsts ir ārkārtīgi plašs. Knauf profilus galvenokārt izmanto starpsienu un sienu apšūšanā un iekārto griestu konstrukcijās, “melno griestu”, “griestu zem griestiem” un nesošo savienojumu izveidē. Profesionāļi labi pazīst gan vienlīmeņa griestu sistēmu D113, gan vispopulārāko divlīmeņu griestu sistēmu D112, kuru veido, izmantojot CD vai UA profilus. Visdažādākās Knauf detaļas pielieto gan profilu savienošanai un griestu izvirzījumu izbūvei dažādos leņķos, gan interjera risinājumos, kad nepieciešama smagumu, piemēram, apgaismes ķermeņu un aizkaru sliežu stiprināšana pie Knauf ģipškartona plākšņu griestiem.

Knauf profili un detaļas nodrošina karkasa slodzi un ir izstrādātas saskaņā ar attiecīgajām sausās būves sistēmām. To ražošanas process sertificēts atbilstoši LVS EN ISO 9001:2008 prasībām, tām ir saistošas ugunsdrošības prasības EI 30 līdz EI 180 (no augšas; no apakšas/no augšas) un A klases skaņas izolācijas prasības.

 

Knauf detaļas un profili ir savstarpēji kombinējami, kas būtiski paātrina un atvieglo montāžas darbus. Konstrukciju nestspējas diapazons sniedzas no 25 līdz 65 kg/m2.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик