Dienas gaisma pat rudens laikā Актуальные советы

Dienas gaisma pat rudens laikā

Четверг, 12 сентября, 2019

Mūsdienās arvien vairāk ģimeņu vēlas dzīvot gaišās un funkcionālās telpās. Lai padarītu telpas gaišākas un vizuāli lielākas, labākais risinājums ir iebūvēt jumta logus.

 

Tradicionālā savrupmāja Dragorā, Dānijā, celta ļoti labā kvalitātē, ar labu plānojumu un vairākām burvīgām detaļām. Dānijā šāda tipa mājas ir ap 800 000. Tās arvien vairāk tiek renovētas, izmatojot mūsdienu tendences, piemēram, slīpajos jumtos ievietojot logus, kas vērsti uz dārzu.

Izteiktu tendenci māju renovācijā var just, tāpēc ka daudz jauno ģimeņu šobrīd izvēlas dzīvot mājā nevis dzīvoklī, jo, ja ģimenē ir vairāki bērni, pārcelšanās uz savrupmāju nodrošina komfortablākus dzīvošanas apstākļus. Sākot dzīvot šādā mājā, ģimene izjūt dienas gaismas trūkumu, jo griesti ir zemi, telpas izskatās drūmas un vertikālie logi diemžēl nesniedz pietiekamu apgaismojumu. Mūsdienās arvien vairāk ģimeņu vēlas dzīvot gaišās un funkcionālās telpās. Lai padarītu telpas gaišākas un vizuāli lielākas, talkā nāk VELUX jumta logi.

Mājai ir uzstādīti 5 VELUX jumta logi. Viens ir bērnu istabā, kas telpu padarījis lielāku un gaišāku, 2 logi, kas novietoti viens blakus otram, viesistabā, viens virtuvē un viens – saimniecības telpā.  

“Pirms renovācijas bērnu istaba bija tumša un maza. Pēc tam, kad uzstādījām logu, istaba izskatās divreiz lielāka, gaišāka un tajā uzturēties ir krietni patīkamāk nekā iepriekš,” stāsta mājas īpašnieks.

Projektā ir izmantoti 5 VELUX INTEGRA® jumta logi un 5 žalūzijas. Logi un žalūzijas ir aprīkoti ar tālvadību. Produktus ir iespējams savienot kopā ar VELUX ACTIVE iekštelpu klimata kontroles sistēmu, kas mēra telpu gaisa temperatūru, CO2 un mitruma līmeni un ļauj kontrolēt logus ar aplikācijas palīdzību.

No 01.09.-31.10.2019. VELUX piedāvā iegādāties jumta logus ar kombinēto pieslēgumu un sanemt atpakaļ līdz pat 200€. vairāk par akciju šeit: 

https://www.velux.lv/akcijas/rudens-akcija-2019

Vairāk par VELUX INTEGRA® jumta logiem:

https://www.velux.lv/produkti/jumta-logi/integra-new

Vairāk par VELUX ACTIVE iekštelpu klimata kontroles sistēmu:

https://www.velux.lv/produkti/vieda-maja/velux-active

Vairāk par žalūzijām:

https://www.velux.lv/produkti/zaluzijas-un-slegi/gaismu-necaurlaidigas-zaluzijas

Dmitrijs Astašonoks @da
General Manager
5 лет 2 месяца 20 дней на портале
Был онлайн 24 ноября в 11:27
Строительный поисковик