Āgenskalna melodijas jaunajā projektā nosvinēti spāru svētki Новости

Āgenskalna melodijas jaunajā projektā nosvinēti spāru svētki

Суббота, 11 мая, 2019

Āgenskalna melodijas jaunajā projektā Legato nule kā nosvinēti spāru svētki, informē attīstītāji.

Baložu ielā 7 namdari jau darina dabīgā koka ēkas fasādi un jumiķi sāk valcēt jumtu. Līdz šī gada beigām ēku plānots nodot ekspluatācijā.

Db.lv jau rakstīja, ka ar zīmolu Āgenskalna melodija dažādās zaļās un radošās Pārdaugavas rajona apkaimes vietās tiks radīti vairāki ar vēsturisko apbūvi saskanīgi nekustamā īpašuma projekti, informēja Ivanovs Investments pārstāvis Edgars Ivanovs.

Kopējās investīcijas Legato projektā ir ap 2 miljoniem eiro, bet kopumā Āgenskalna melodijas projektos līdz 2020. gadam plānots ieguldīt vismaz 10 miljonus eiro, norādīja E.Ivanovs.

Daudzdzīvokļu ēka Legato ir 3 stāvu mūra dzīvojamā māja ar dabīga koka apdari. Projektā būs 18 divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi ar pilno apdari platībā no 41 līdz 81 m2 un savu balkonu vai terasi.

Trešdaļa dzīvokļu jau ir rezervēti.

Projekta realizācijā piedalās trīs dalībnieki. Ivanovs Investments nodrošina investīciju projektu vadību, mārketingu un pārdošanu. Attīstības projekta vadību nodrošina SIA Hepsor – igauņu nekustamo īpašumu attīstītāja Hepsor OU meitas uzņēmums Latvijā. Projekta sākotnējās investīcijas piesaistītas Crowdestate pūļa finansēšanas platformā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 15 дней на портале
Был онлайн 07 апреля в 18:12
Строительный поисковик